Тарас Савченко обирає спеціальність «Агроінженерія» в НУБіП України: знаю одне, буду займатись тим, що до душі

9 липня 2022 року
   — Добрий день, представтеся та розкажіть про себе.
Савченко Тарас Сергійович, випускник Ромашківсього закладу загальної середньої освіти. Зараз планую вступати до НУБіП України на спеціальність «Агроінженерія».

   — Як Ви дізналися про НУБіП України та, зокрема, про цю спеціальність?
— Вперше про Університет я дізнався з офіційного сайту та від знайомих і друзів, які вже навчаються тут. Я відвідав онлайн день відкритих дверей механіко-технологічного факультету, де викладачі змістовно розповіли та на прикладах показали, що НУБіП України – це великий національний ЗВО із більш ніж віковою історією, відомий своїми традиціями і численними здобутками, який постійно оновлюється та розвивається. А взагалі, спілкування було зрозумілим та невимушеним. Сучасна техніка та нові навчальні стенди, спортивні секції, творчі колективи, драйвові заходи студентської організації. Правда, це було цікаво. Ну, і я захоплююсь технікою. Так що агроінженерія – це моє.
   — Чому ви обрали саме НУБіП?
— На мою думку, наша держава має усі шанси стати успішною країною, завдяки перспективній молоді, яка буде її розвивати. Я впевнений і вірю, що НУБіП України дає молодому поколінню шанс отримати гідний старт.
   — Чому Ви обираєте саме спеціальність «Агроінженерія»?
— Працювати з машинами, агротехнікою – це моя пристрасть, і я хочу розвиватися в цьому напрямку ще більше. Я знаю, що НУБіП України допоможе мені стати справжнім фахівцем у напрямку «Агроінженерія».
   — Що ви очікуєте від навчання в університеті?
— Я хочу отримати гідну професію, завести нових друзів, цікаво проводити час. А навчання в НУБіП України – це активне та цікаве студентське життя, де до послуг студентів є спортивні секції, творчі і мистецькі колективи, численні гуртки, клуби за інтересами, наукові спільноти. Крім того, в університеті можна розвивати лідерські та управлінські якості через самоврядування у студентських організаціях. Я буду навчатися в НУБіП України тому, що на сьогодні він є сучасним університетом, де можна не тільки навчатися, а й корисно проводити час, реалізувати себе, і це є мій вибір.
   — Чи маєте вже якісь плани після закінчення навчання?
— Поки сказати остаточно не можу, не в моїх правилах загадувати наперед. Знаю одне, буду займатись тим, що до душі, а здобутий фах агроінженера дасть мені таку можливість.

Спілкувався професор кафедри технічного сервісу та
інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка
Валерій Войтюк 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook