«Не згуби в своїм серці людину!» – на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся випуск бакалаврів. Вітаємо з першим випуском журналістів!

4 липня 2022 року
НУБіП України

 Червень – місяць, щедрий на підведення підсумків для тих, хто підкорював вершини знань. Адже саме у червні випускники більшості освітніх програм отримують довгоочікуваний і такий жаданий документ – диплом про завершення навчання.

   2021/2022 навчальний рік був винятковим через війну, але, з вірою у Перемогу, все ж подарував традиційне червневе вручення дипломів випускникам бакалаврських програм гуманітарно-педагогічного факультету, яких цьогоріч було понад 360. Тож 30 червня в актовій залі 3-го корпусу відбулось урочисте вручення дипломів випускникам.
   Приємною несподіванкою стало те, що в час повномасштабної війни в Україні на урочистості в рідний університет приїхали близько 230 випускників! А ще батьки, родичі, друзі – і щасливі усмішки, теплі слова, добрі побажання зробили цей день дійсно святковим і незабутнім. Таких щирих слів, посмішок і сліз, таких гучних аплодисментів актова зала центрального корпусу № 3 в силу діючого в Україні воєнного стану не відчувала давно!

 

   Урочиста церемонія вручення дипломів випускникам гуманітарно-педагогічного факультету розпочалася виконанням гімну та внесенням прапора факультету. Гімн, який нинішні випускники виконували спочатку першокурсниками, а потім студентами на кожній із урочистостей, став для них рідним, як і стіни, аудиторії, зали, доріжки і парки, стадіони і гуртожитки, бібліотеки і навіть коридори вишу, який вони колись обрали для отримання освіти, тому його слова звучали впевнено і оптимістично, як утвердження віри у вічність і процвітання альма-матер. А відкритими урочини оголосили після спільного виконання всіма учасниками свята Гімну України.

 

   З теплим вітальним словом до присутніх звернулася декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька. Інна Миколаївна висловила щиру подяку випускникам за їх колись зроблений на користь університету вибір, упевненість у тому, що отриманий диплом забезпечить достойне професійне зростання, а винуватці сьогоднішніх урочистостей із честю нестимуть по життю горде ймення випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   У надскладний для країни час, наголосила декан, випускники отримують свої дипломи. Понад 60 наших студентів сьогодні у лавах Збройних Сил України борються з рашистським ворогом. Серед наших випускників є ті, хто виявив бажання навчатися на кафедрі військової підготовки і здобувати військову спеціальність, це Карина ІскраАртур БруслікОлександр ГригорашІван ДзісьЄвгеній Колмацуй. На жаль, не всі воїни повертаються додому, Україна втрачає кращих своїх синів і дочок. Їх пам'ять вшанували хвилиною мовчання. А продовженням вшанування наших героїв стала пісня Юрія Васильківського на слова Тетяни Петровської «Білий голуб» у виконанні заслуженого артиста України доцента кафедри культурології Віктор Кавун.

 

   На завершення Інна Миколаївна нагадала випускникам слова Матері Терези: «Життя – це мить. Скористайся нею!»

   Вітальне слово від ректорату проголосив проректор з науково-педагогічної роботи професор Василь Дмитрович Шинкарук. Василь Дмитрович зазначив, що гуманітарно-педагогічному факультетові є чим і ким пишатися, тому нести у руках диплом його випускника – насправді « велика честь й високе право». Саме Василь Дмитрович вручив дипломи тим, чиї особливі старання і успіхи в оволодінні знаннями увінчалися отриманням документу про отриману освіту з відзнакою! А ще з рук проректора отримали дипломи перші випускники спеціальності « Журналістика», адже саме професор Шинкарук В.Д. був ініціатором відкриття цієї спеціальності на ГПФ.

Леся Маценко,

доцент кафедри педагогіки
 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook