Дмитро Сташевський обирає спеціальність «Фізична культура і спорт» у НУБіП України: мрії стають реальністю, коли думки перетворюються в дії

5 липня 2022, 10:00
Гуманітарно-педагогічний факультет

    Мрії стають реальністю, коли думки перетворюються в дії. У цьому переконаний майбутній абітурієнт Дмитро Сташевський, з яким сьогодні наше інтерв’ю.

 

  • Добрий день, Дмитре. Розкажіть, звідки Ви родом?
     – Родом я з Київщини, з Миронівського району, проживаю у с. Центральне.
  • Як Ви дізнались про НУБіП України? 
     – Для мене питання вибору університету було дуже важливим. Потрібно було зважати на такі важливі критерії, як ґрунтовні знання, які можна отримати, позитивне навчальне середовище, реальні перспективи працевлаштування. Окрім того, багато моїх друзів тут навчаються, саме вони й розповіли мені про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його факультети, спеціальності. Особливо мене зацікавила спеціальність «Фізична культура і спорт» гуманітарно-педагогічного факультету.
  • Чому Ви вибрали саме цю спеціальність?
     – У НУБіП України я хочу отримати повну вищу освіту й стати професійним тренером. Цю спеціальність обрав, тому що змалечку граю у футбол, це – мій улюблений вид спорту; це – і хобі, і, сподіваюся, моя майбутня професійна діяльність.
  • Дякую Вам, Дмитре, за бесіду. Бажаю успіхів і досягнення всіх цілей.

Алла Біліченко,
старший викладач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook