Участь викладачів кафедри статистики та економічного аналізу в панельній дискусії «Чи змінить повномасштабне вторгнення Росії в Україну ринки агропродукції?»

11 липня 2022, 11:00

07 липня 2022 р. доценти  кафедри статистики та економічного аналізу Богданюк О.В., Воляк Л.Р., Куць Т.В., Макарчук О.Г. прийняли участь в панельній дискусії на тему: «Чи змінить повномасштабне вторгнення Росії в Україну ринки агропродукції?».

Організатором даного заходу був Німецько-український агрополітичний діалог (АПД). Метою дискусії було консолідування поглядів та висновків міжнародних та інших організацій та експертів щодо впливу військової агресії проти України, як одного з основних виробників аграрних культур у світі, а також вплив на світові та регіональні аграрні ринки та продовольчу безпеку.

На захід були запрошені Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Висоцький Т., представник Центру досліджень продовольства та землекористування Київської школи економіки Нейтер Р., аналітикиня соціальної економіки та координаторка Agricultural Outlook EC у відділі аналізу та перспектив розвитку сільського господарства Генерального директорату сільського господарства та розвитку сільських територій Європейської Комісії Чапковічова А. та інші.

 

Під час дискусії було розглянуто збитки та втрати в сільському господарстві України через війну, її вплив на внутрішню, глобальну та регіональну продовольчу безпеку.

 

Експертами проаналізовано поточні та майбутні події на ринках сільського господарства у всьому світі та його окремих регіонах.

 

 

Олена Богданюк,

Оксана Макарчук,

доценти кафедри статистики

та економічного аналізу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook