Ірина Тремполець та Маргарита Рубінківська: обирають факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

12 липня 2022 року

      Вибір професії – питання багато в чому філософське. Перш за все варто визначитися, яке місце в житті ви відводите професійній діяльності в даний момент і як ця ситуація може змінитися з роками. У сучасних умовах існує величезний вибір спеціальностей, тому досить важливо не помилитися і обрати актуальний фах в якому можна постійно розвиватися. Нині випускники шкіл міста Києва діагностують і обирають фах, можливості та оцінюють заклади вищої освіти, в яких можуть здобувати майбутні перспективні професії.

      11 липня 2022 року, на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК завітали майбутні студентки Ірина Тремполець та Маргарита Рубінківська разом із батьками для знайомства із університетом.

      Заступниця декана факультету Наталія Слободянюк розповіла про переваги спеціальностей нашого факультету, викладацький склад факультету, здобутки та досягнення науково-педагогічних працівників, як молодих, так і з великим практичним досвідом, матеріально-технічну базу лабораторій, переваги навчання студентів, соціальні умови. Звернула увагу абітурієнтів та батьків на спеціальності 181 «Харчові технології» та 229 «Громадське здоров’я», за якими факультет готує фахівців ОС «Бакалавр»

      Також Наталія Михайлівна розповіла про вступ 2022 та про написання мотиваційного листа, про можливість здобути 2 спеціальності одночасно, навчаючись на стаціонарі і заочно, про можливість отримати європейський диплом в університетах Литви, Франції чи Німеччини відповідно до європейських програм обміну студентами, про можливість набратися фахових знань від потужного професорсько-викладацького складу факультету в сучасних аудиторіях, науково-навчальних лабораторіях, фундаментальній бібліотеці, про майбутнє працевлаштування після закінчення навчання за даними спеціальностями. В процесі знайомства в гостей було багато запитань на, які були надані розгорнуті відповіді.

   Якщо Ви бажаєте навчатися інноваційно, отримувати знання та навички, які сформують Вас компетентними, прогресивними, сучасними та затребуваними на ринку праці, то Ваш вибір – це факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК!

 

Отож, чекаємо Вас шановні абітурієнти у студентських лавах Славетного НУБіП України.

Слава Україні! Слава Героям України! Слава НУБіП України!

  Бажаємо всім миру та перемоги!

  

Тетяна Розбицька,
PhD, заступниця декана
факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook