Практика зі зберігання та переробки продукції рослинництва триває у змішаному режимі: офлайн та онлайн

12 липня 2022 року
НУБіП
         Зважаючи на складні умови в яких знаходиться наша країна у цей час, кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика організувала проходження навчальної практики з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів агробіологічного факультету у змішаному режимі: офлайн та онлайн, в залежності від ситуації.

        Доцент кафедри Войцехівський В.І. проводив онлайн навчально-ознайомчу практику з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 1 курсу та знайомив їх із вимогами діючих стандартів України до якості продукції рослинництва, методологією відбирання проб від товарних партій та базовими показниками, які необхідно контролювати під час приймання, зберігання та переробки. 

 

        В навчально-виробничій лабораторії "Переробки овочів" під керівництвом проф. Подпрятова Г.І., зав. лабораторією Яблонської Л.П. та викладачів кафедри студенти агробіологічного факультету набували практичного досвіду із виробництва солоних огірків. Студенти не лише закріпили свої теоретичні знання із переробки овочів, але й долучилися до заготівлі корисної та смачної продукції, яку бажаючі зможуть з часом придбати на кафедрі. 

 

Сергій Гунько,  Володимир Войцехівський,
керівники практики, доценти     

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook