Вітаємо з днем народження докторку ветеринарних наук Ларису Кладницьку

13 липня 2022 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Сьогодні свій день народження святкує доцентка кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого, докторка ветеринарних наук, доцентка, академік Національної академії наук вищої освіти України
Лариса Кладницька
 

Вельмишановна Ларисо Володимирівно!

З нагоди Вашого свята прийміть найщиріші вітання від усіх співробітників кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого !
Професіоналка своєї справи, поважна науковиця, талановита педагогиня, людина невпинного життєвого оптимізму: пишаємося тим, що маємо можливість спільно із Вами розвивати науку, виховувати молоде покоління ветеринарних лікарів-професіоналів, реалізовувати креативні ідеї та втілювати актуальні напрацювання. Радіємо Вашим здобуткам та досягненням, цінуємо надійність та дружні відносини у колективі.
Зичимо міцного здоров’я, миру у Вашій родині та на рідній землі, здійснення заповітних мрій та успішної реалізації усіх задумів. Бажаємо Вам, щоб надійною опорою завжди були для вас рідні та близькі, а всі сміливі починання підтримувались у колі однодумців та друзів!

 

Нехай Ваш душевний запал, невгамовність та цілеспрямованість приводять лише до успіху та нових звершень!

МНОГАЯ ЛІТА!

 

Від імені співробітників кафедри завідувач,
професор Віктор Томчук



 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook