Володимир Осмоловський планує продовження ступеневої лісівничої освіти в НУБіП України

12 липня 2022 року
Kyiv, Ukraine
            Сьогодні респондентом інтерв’ю є нещодавній випускник Боярського фахового коледжу НУБіП України Володимир Осмоловський, який отримав диплом з відзнакою і планує продовжити навчання в НУБіП України та вступити у Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства й здобути освітню ступінь «Бакалавр» за спеціальністю 205 – «Лісове господарство».

            - Добридень, Володимире! Розкажіть нам, будь ласка, про себе.
             Мені 19 років, проживаю в Житомирській області у селі Парипси. З дитинства я люблю природу. Ліси, річки становлять невід’ємну частину мого життя. Саме тому після завершення 9 класів школи я обрав для себе спеціальність «Лісове господарство». Закінчивши Боярський фаховий коледж НУБіП України з відзнакою, відразу не роздумуючи вирішив вступати в ННІ лісового і садово-паркового господарства. Спеціальність «Лісове господарство» я обрав, оскільки люблю ліс і хочу в подальшому працювати в ньому.
            - Про що ви мрієте в житті?
             Зараз у всіх єдина мрія, це мир і перемога, але загалом у майбутньому я хочу працювати за спеціальністю, вирощувати й відновлювати ліси України та збагачувати їх біорізноманіття та продуктивність.
           - Чому ви обрали для вступу ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України ?
             Вибір майбутньої професії і навчання є одним із найважливіших кроків у житті кожної людини. Ще навчаючись у коледжі я мав можливість відвідувати ННІ ЛіСПГ під час різних заходів і у вільний час. Мені подобається студентський кампус, ботанічний сад й університет у цілому. Він є родзинкою Голосієва. Також важливим є те, що Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів вищої освіти в Україні, зокрема у підготовці майбутніх лісівників.
            - Які очікування від навчання та плани на майбутнє?
           Зараз головним завданням для мене є здобуття вищої освіти і на мій погляд НУБіП України – це найкращий вибір. Про далеке майбутнє я не замислююся, оскільки все може в корінь змінитись за період навчання. Одне знаю точно, що після вступу на мене чекає цікаве студентське життя і навчання.  Саме тому після вступу я очікую насичених студентських років, поглиблення своїх теоретичних знать та практичних навичок, які знадобляться мені в майбутньому професійному житті. По завершенню навчання, я хочу працювати в лісовій галузі.
 
Володимире, бажаємо вам успішного складання вступних іспитів і з нетерпінням чекаємо можливості побачити вас у вересні серед лав студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.
 
Спілкувався завідувач кафедри ботаніки,
дендрології та лісової селекції Юрій Марчук!

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook