Семінар-тренінг "Створення електронних навчальних курсів та методика їх використання у навчальному процесі"

25 жовтня 2014 року
НУБіП України

 з 20 по 31 жовтня 2014 р. ННІ Післядипломної освіти разом з  Центром дистанційних технологій навчання проводять підвищення кваліфікації на тему: «Створення електронних навчальних курсів та методики їх використання у навчальному процесі».

Для чого використовують дистанційні технології навчання?

 Використання електронного навчального середовища Moodle дає змогу забезпечити студентів електронними навчальними ресурсами для самостійного опрацювання та завданнями для самостійного виконання, для інформаційної підтримки проведення лекційних, практичних чи лабораторних занять в умовах стаціонарного навчання, а також реалізувати індивідуальний підхід до кожного студента.

 Коротко про MOODLE

MOODLE (від англ. Modular Object Oriented Dynamic Learning Environment, модульне динамічне об'єктно-орієнтоване середовище для навчання) є програмним комплексом для організації дистанційного навчання в мережі Internet. Це пакет програм, який призначений створювати в Інтернеті навчальні курси різних напрямків, а також різні тестові програми для перевірки знань.

Загальна характеристика можливостей системи дистанційного навчання MOODLE:

- простий, зручний, продуктивний, легкої ваги інтерфейс провідника;

- надійна система безпеки - форми перевіряються, дані підтверджуються.

- у списку курсів висвітлює описання для кожного курсу, включаючи можливість перегляду гостями;

- існує можливість категоризації та пошуку курсів - один сайт MOODLE може підтримувати тисячі курсів;

- більшість текстових областей вводу (ресурси, поштові відправлення) можуть бути відредаговані за допомогою вбудованого  HTML-редактора.

Використання у навчанні нових інформаційних технологій, у тому числі системи дистанційного навчання з відповідними функціями, такими як MOODLE, надають більше можливості активізації розумової активності студентів та їх самостійної роботи.    

         Навчання проводять співробітники Українського ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей економіки НУБіП України:

Мокрієв Максим Володимирович,  к.е.н.

Кузьмінська Олена Геронтіївна,  кандидат педагогічних наук, доцент

Глазунова Олена Григорівна, кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету комп’ютерних наук і економічної кібернетики


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook