Євгеній Шуляренко обирає навчання на освітній програмі «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» в НУБіП

14 липня 2022 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

Наша розмова сьогодні з абітурієнтом, - Євгенієм Шуляренко, що закінчив бакалаврат за спеціальністю «Менеджмент» з професійним спрямуванням «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» (з англомовним викладанням) в НУБіП та вирішив продовжити поглиблювати свої знання на освітній програмі «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» в магістратурі.

 

 

Євгеній, розкажіть трошки про себе: Ваші захоплення, досягнення?

Я цілеспрямований, для мене важливо виконання завдання до кінця. Маю навички бізнес комунікації та досвід прийняття рішень у стресових ситуаціях, зокрема я швидко адаптуюсь.
Захоплююсь соціальними науками та економікою.
 

Євгеній, чому Ви вирішили поступати саме на освітню програму «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» у НУБіП?

Я вже отримав бакалавра на цій спеціальності в НУБіП, високо оцінюю отриманні знання та навички, проте відчуваю, що я ще багато потребую для професійного становлення. Я вважаю, що аграрний сектор - це одна із найзначніших частин економіки нашої країни, в якій переважає експорт, тому для відкриття в майбутньому своєї справи мені важливо досконало вивчити зовнішньоекономічну діяльність підприємства. Крім того, ефективне управління - це, на мою думку, 60% будь якого проекту. Я вважаю суттєвої перевагою ще і можливість отримати паралельно другу освіту у Словаччині.

Євгеній, неймовірно приємно спілкуватись з молодою людиною, яка знає що вона хоче та намагається максимально інвестувати у власний розвиток задля свого майбутнього. Будь ласка, поділіться з нами, чому Ви вирішили паралельно навчатись в Словаччині?

При навчанні на магістерській освітній програмі «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» є можливість паралельного навчання на спеціальності «Бізнес Економіка» в Словацькому аграрному університеті. Університет в Нітрі я вибрав через те, що хочу набратись досвіду та розмовної практики в країні Європи, щоб розуміти напрямок подальшого розвитку бізнесу, це актуально для мене особливо зараз, коли Україна набула статус кандидата до вступу у ЄС.

Що Ви очікуєте від навчання на цій магістерській програмі?

Розвиток навичок, отримання нових знань, знайомства й обмін досвідом з більш досвідченими людьми.
Взагалі, моя сім’я вже багато років займається експедиторською діяльністю. Мої батьки доволі консервативні, але розуміють, що зараз настав час змін та нових викликів і вони хотіли б, щоб я по-новому поглянув на бізнес, перебудував його, тому мені треба отримати досвід та розмовну практику, щоб вміти правильно налагоджувати відносини з новими іноземними замовниками.

Які Ваші плани після закінчення навчання?

Я хочу займатись розвитком власної справи в Україні, зробити нашу країну сильнішою, багатшою. Не просто вірю, а впевнений у нашій перемозі та величному майбутньому!

Спілкувалася Олександра Ралко,

доцент кафедри адміністративного менеджменту

та зовнішньоеконоомічної діяльності
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook