Першокурсники економічного факультету діляться враженнями

16 липня 2022 року

Ось і промайнув освітній процес 1 курсу. Почався він у очному режимі вчасно, організовано, у відповідності з розкладом. Студенти нашої 1-ї групи 1-го курсу економічного факультету спеціальності 051 «Економіка»  із натхненням та наполегливістю опанували навчальні дисципліни. 

Традиційно для нашого університету, початок навчання для студентів 1 курсу розпочинається з «Школи першокурсника», яку проводять ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко та представники адміністрації. Тому сонячного серпневого дня першокурсники економічного факультету, разом зі своїми наставниками, завідувачами випускових кафедр і деканом факультету, зібралися на стадіоні університету. 
 
 
 
Традиційно  нам вручали студентські квитки. З вітальними словами виступив декан нашого факультету Діброва Анатолій Дмитрович.
 
 
 
У нашому університеті досить гарно розвинений спорт. Особисто я грав у футбол зі своїми одногрупниками та колегами. В університеті проводяться змагання з футболу та інших видів спорту.
 
 
 
Дистанційний формат освітнього процесу нашого університету проходить дуже якісно. Викладачі дуже гарно пояснюють навчальний матеріал з розумінням ставляться до студентів, доступно пояснюють навчальні дисципліни, допомагають нам розвивати свої творчі здібності. 
 
 
Дистанційний формат проходить на платформах Zoom, Google Meet, Webex. Також в університеті є досить зручний навчально-інформаційний портал
НУБіП України. В цьому порталі є все: лекції, модулі, практичні та лабораторні роботи та іспити по всіх дисциплінах, що ми вивчаємо. Все досить зручно. Не кожен університет має такий портал.
 
 
Студенти мають бути дисциплінованими, старанними, відповідальними, працьовитими, наполегливими, творчими і креативними. Тільки в цьому випадку навчання буде успішним і результативним та дозволить здобути такий омріяний фах відкритості адміністрації як університету так і факультетів до співпраці зі студентами, тому завжди готові вислухати і знайти вирішення проблемам, що виникають в процесі навчання про можливості, що створені в університеті для фізичного і творчого розвитку студентів. 
Наш куратор - старший викладач кафедри економіки Коваленко Лариса Вікторівна організовувала онлайн-зустрічі «Година з куратором». Ми обговорили основні питання, які виникли у процесі навчання, намічали  плани на майбутнє. Всі були раді зустрічам, які  проходили  у жвавому дистанційному контакті, насиченому питаннями та відповідями.
 
 
 
У нас чудова, дружня група. Перш за все, всім бажаю захоплення до навчання, до того, що нам, першокурсникам, доведеться дізнатися Всім хочеться побажати не зволікати із навчанням. Іти до своєї мети, долаючи на шляху всі перешкоди. Бо знання – це зброя, а коли ти обізнаний, то й озброєний, а перемога за тобою. Тож успіху всім на навчальній ниві, бажаю ніколи не здаватися. А ще бажаю провести студентські роки активно й незабутньо. І, звичайно, здорової конкуренції, покладайтеся на себе! Хочу побажати наснаги, терпіння і працелюбства, адже шлях тільки починається і працювати доведеться довго та наполегливо. А також обов’язково – успіху! 
 
 
Навчання на економічному факультеті нашого університету  залишає досить позитивні враження, потихеньку адаптуємося, але в цілому враження хороші. Нам подобається навчатися на економічному факультеті НУБіП України.
 
Чекаємо на Вас – абітурієнти 2022!!!
 
                                                                       Гізетдінов Едуард, староста групи
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook