Допомагаю людям, тому обираю «Соціальну роботу» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України

15 липня 2022 року

            Давайте знайомитись: Хвалигін Данило Олександрович!

Данило, розкажіть, будь ласка про себе
Я закінчив бакалаврат при Національному авіаційному університеті за спеціальністю менеджер-логіст. Навчаючись в університеті, зрозумів, що професія «Людина-людина» близька мені, тому з початком військових дій не задумуючись пішов працювати волонтером, щоб допомагати людям. Пройшов тренінги для дітей, але отриманих знань недостатньо, я хочу їх поглибити, та й хочеться зрозуміти, як працювати не тільки з дітьми але й з дорослими. Та мене завжди цікавила соціально-психологічна реабілітація, котра інтегрує знання з психології, соціології, медицини, соціальної роботи. В цьому мені допомогла розібратися самоосвіта.
Про Національний університет біоресурсів і природокористування дізнався від друга нашої сім’ї (прим. А другом виявився доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Ребенко Віктор. Пане Віктор розповів Данилові про університет і запропонував ознайомитись зі спеціальностями. Данило самостійно знайшов ту спеціальність, до якої був небайдужий. Щиро вдячні колегам за рекламу і просування не тільки університету, але й спеціальностей).
Коли я знайшов освітньо-професійну програму «Соціально-психологічна реабілітація», ретельно її вивчив і зрозумів, що це – МОЄ! Тому жодної миті не вагався.
Нині займаюсь та планую займатися допомогою людям. Нажаль це буде дуже актуально і під час війни, та й багато років після неї.
Ми бажаємо Данилові успішного вступу до нашого університету, відмінного навчання. Нехай мрії збуваються!
Розмову вела
професор кафедри соціальної роботи та реабілітації Ніна ТВЕРЕЗОВСЬКА
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook