«Головне – не зупинятися на досягнутому та постійно самоудосконалюватися», - Владислав Малюшицький про продовження навчання за спеціальністю «Менеджмент»

18 липня 2022 року

 - Добрий день! Владиславе, розкажіть про себе.

-  Мене звати Малюшицький Владислав. У цьому році я закінчив навчання у Міжкафедральній навчальній лабораторії на базі ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. О. Майнової НУБіП України» та отримав ступінь вищої освіти «Бакалавр» за спеціальністю «Менеджмент». На разі планую продовжувати навчання в НУБіП України.
- Яку спеціальність ви розглядаєте для вступу  до магістратури?
- Розглядаю лише освітньо-професійну програму «Менеджмент організацій і адміністрування». Для себе визначив вже давно, що це найкращий варіант. По-перше, навчатися у НУБіП – це престижно. Заклад постійно йде в ногу з часом. По-друге, за період навчання познайомився майже з усіма викладачами кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського. З впевненістю можу сказати, що це професіонали та фанати своєї справи. По-третє, бачу перспективу у обраній мною спеціальності. Таких переваг можу назвати багато, що ще раз засвідчує: НУБіП – університет, де готують висококваліфікованих фахівців.
- Розкажіть, які маєте плани на майбутнє?
- Зараз, коли в країні війна, важко щось сказати про майбутнє. Вірю в ЗСУ та нашу перемогу. Потім будемо відбудовувати нашу країну. На разі хочу отримати поглиблені теоретичні знання та практичні навички за спеціальністю, знайти перспективну роботу та реалізувати себе у сфері менеджменту. Саме тому переконаний, що освітньо-професійна програма «Менеджмент організацій і адміністрування» - це правильний вибір і крок до щасливого майбутнього!
- Дякую Вам, Владиславе. Бажаю успіхів і досягнення всіх поставлених цілей. До зустрічі на заняттях у новому навчальному році!
 
Розмовляла Ганна Анатоліївна Харченко,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook