Майбутній кадровик Ірина Мінчук: ніколи не пізно здійснювати свої мрії і йти вперед. Знаю, НУБіП мені в цьому допоможе!

18 липня 2022 року

Підвищення професійних вимог до працівників у сучасних ринкових умовах кидає виклик фахівцям багатьох спеціальностей. Новітні технології, міжнародне партнерство, законодавчі зміни, багатопрофільні програми – все це вимагає не лише додаткових професійних знань, досвіду й зусиль, а й поглибленого знання психології особистості, вміння розпізнавати лідерські схильності та розвивати їх, мислити нестандартно та креативно. Навчатися за освітньою програмою "Управління персоналом", здобувати додаткову кваліфікацію й стати багатопрофільним професіоналом можливо завдяки кафедрі управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

Після закінчення війни, на Україну, безсумнівно, чекає бурхливе зростання економіки. На тлі демографічної кризи, спричиненої еміграцією значної частини працездатного населення країни, воювати вже доведеться за кадри. І це добре розуміють наші вступники, які в майбутньому хочуть стати управлінцями. З одним із таких вступників ми провели інтерв’ю. Це - Мінчук Ірина Олегівна.

Будь-ласка, розкажіть декілька слів про себе.

Мене звати Ірина Мінчук. Мені вже 25 років і я вважаю, що це найкращий вік для свідомого навчання. Географія мого життя цікава: народилася в Одеській області й своє дитинство до першого класу провела там. Так як батько все життя був і є військовим, ми переїхали до Дніпропетровської області, де я вже закінчила школу і вступила до педагогічного коледжу ім. Олеся Гончара. Саме тут отримала ступінь молодшого спеціаліста з відзнакою за фахом вихователя логопедичних груп. Надалі - навчалася у Бердянському педагогічному університеті, отримала ступінь бакалавра і переїхала до Києва.

Вся моя трудова діяльність завжди була пов’язана з адміністративними посадами. І саме з роботою був пов’язаний мій переїзд до Києва - я працювала особистим адміністратором медійної особистості. Також Київ подарував мені справжню любов і я стала дружиною чудового чоловіка, за сумісництвом - випускника НУБІП України.

Чому змінили спеціальність? Що надихнуло продовжувати навчання?

Коли я навчалась у педагогічному коледжі, мій педагог сказав дуже чудову фразу "Людина, яка може втримати увагу 30 дітей і залучити їх до занять, точно зможе керувати дорослими і свідомими людьми". І вже тоді я зрозуміла, що бажаю працювати саме в дорослому колективі!

За три з половиною роки роботи особистим адміністратором зрозуміла, що маю сили зростати у професійному сенсі і створювати свою справу. Мрію щоб в майбутньому моя робота приносила не лише достойний заробіток, а й користь і допомогу іншим. Для того, щоб допомогти собі і іншим в самореалізації, створювати свої вдалі проекти, треба вміти контактувати з людьми, мати знання менеджменту і вміти керувати колективом.

Основною причиною у виборі університету і освітньої програми "Управління персоналом" став мій коханий чоловік, який здобув ступінь магістра саме на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Чим займаєтеся у вільний час?

Мені пощастило багато подорожувати світом - як по роботі, так і з відпочинком. Вважаю, що подорожуючи людина розширює межі своєї свідомості і максимально розвивається як особистість.

Подорожуючи, бачила як живуть люди в інших країнах, думала, що хотіла б внести в наше суспільство. І чим би з нашого, українського хотіла поділитись з іншими країнами. Всесвіт такий прекрасний і величний, що хочеться пізнавати його більше і більше. Але насамперед, після нашої перемоги планую велику подорож саме по Україні. Зараз такий час, що хочеться знати все про свою Батьківщину і пишатись своїм походженням.

Також захоплююсь психологією і намагаюсь бути корисною в цьому плані для своїх знайомих, близьких та рідних. З почату війни займаюсь волонтерством, а саме збираю речі для переселенців та приймаю участь в інформаційній боротьбі за Україну.

Що думаєте про своє майбутнє?

Насправді ще з дитинства маю багато бізнес ідей, і наразі розумію - щоб втілити їх у реальність необхідно мати низку знань і вмінь у керуванні бізнесом і персоналом. У майбутньому бачу себе керівником (власником) психологічного центру. Хочу допомагати людям насамперед знайти себе, своє призначення, самореалізуватися. Для відкриття такого масштабного проекту прагну здобути освіту у сфері управління персоналом, щоб відчувати себе на посаді керівника «як риба у воді». Вважаю, що ніколи не пізно здійснювати свої мрії і йти вперед. І зараз - мій час!

Науково-педагогічні працівники кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету бажають Вам, Ірино, легкого і цікавого навчання за освітньою програмою "Управління персоналом", здобути додаткову кваліфікацію й стати багатопрофільним професіоналом завдяки досвіду викладачів НУБіП України.

Інтерв’ю провів
завідувач кафедри управління та освітніх технологій
Сергій Кубіцький

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook