Випускники Заліщицького фахового коледжу ім. Є. Храпливого НУБіП України обирають освітню програму «ОБЛІК І АУДИТ» в Alma Mater

18 липня 2022 року
     Мрії стають реальністю, коли думки перетворюються в дії. В цьому переконані випускники ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України». В цей важкий час, коли вороги знищують заклади освіти по всій Україні, наші юнаки та дівчата все ж здали ЗНО з загальноосвітніх дисциплін та успішно завершують навчання в коледжі. Тож тепер залишається останній крок – вступ до омріяного університету. Навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» освітньої програми «ОБЛІК І АУДИТ» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України – їх основний пріоритет.
    Тим більше, що навчальні програми спеціальності визнані Привілейованим Інститутом Управлінських бухгалтерів Великобританії (Chartered Institute of Management Accountants) CIMA як такі, що мають високу якість наповнення та відповідають вимогам найкращих світових практик підготовки спеціалістів з бухгалтерського обліку.
     Молоді люди часто акцентують свій вибір на освітній програмі, яку потрібно досконало засвоїти для майбутньої омріяної професії. Саме з таких міркувань обирає НУБіП України Ірина Павлюк, випускниця Заліщицького коледжу.
     - Маю на меті збагатити сучасні знання від висококваліфікованих викладачів, а також сучасні практичні навички, які дозволять набути поглиблених вмінь із спеціальності «Облік і оподаткування» освітньої програми «ОБЛІК І АУДИТ». Для цього в НУБіП України є такі сприятливі умови, як забезпеченість інформаційними ресурсами, комп’ютерними класами та можливість зручного дистанційного навчання, якщо докладу зусиль, то зможу пройти стажування за кордоном, що дозволить в повному обсязі втілити свої плани та мрії. В коледжі займаюсь дослідницькою роботою. Сподіваюсь, в університеті братиму участь у різноманітних наукових семінарах, олімпіадах та конференціях.
     Активісти обирають НУБіП України, тому що саме тут можна продовжувати розвивати свої здібності та таланти. Для Наталії Гедзик сприяє вибору й активне життя у НУБіП України.
     - В НУБіП України навчаються мої друзі. З їх розповідей мені відомо, яке цікаве і насичене студентське життя в університеті. Ще зі школи маю лідерські задатки, люблю працювати в команді, є активною та відповідальною. Неодноразово брала участь в різних конкурсах та конференціях, що організовувалися Національним університетом біоресурсів і природокористування України. Переконана, щоб стати успішною в університеті, а потім і у професії, потрібно бути наполегливою у навчанні та всебічно розвиватись.
       Цілеспрямована, креативна, комунікабельна, мотивована до успіху молодь обирає НУБіП України. Серед них Микола Юрійчук.
     - Моя майбутня професія не залишить мене без роботи, вона перспективна та високооплачувана. Маю бажання розвиватися і досягати власних цілей, а знання, здобуті в університеті, навчаючись за спеціальністю «Облік і оподаткування» освітньої програми «ОБЛІК І АУДИТ» використовуватиму у подальшому житті та кар’єрі. Переконаний, здобуваючи освіту, потрібно мати наполегливість, силу волі, намагатися позбутися будь яких страхів і комплексів. Це дасть змогу більше розкритися як особистість і досягти кращих результатів, а університет надає можливість стати справжнім фахівцем своєї справи.
      Побажаємо усім випускникам освітньої програми «ОБЛІК І АУДИТ», щоб вони досягали успіху на навчальному фронті, оскільки нація потребує висококваліфікованих спеціалістів різних профілів, а особливо з обліку та аудиту.

Розмову вели
Наталія Хомів,
завідувач міжкафедральної навчальної
лабораторії на базі ВСП « Заліщицький
фаховий коледж ім. Є. Храпливого
НУБіП України»,
Гуренко Тамара, Мельянкова Людмила,
доценти кафедри обліку та оподаткування
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook