Киянка Марія Радіонова обирає НУБіП України і впевнена, що тут можна здобути гарну освіту для майбутньої роботи за фахом журналіста

16 серпня 2022 року
НУБіП України

– Розкажіть про себе.

– Я Радіонова Марія, народилася і живу в місті Києві. Закінчила 11 класів у гімназії № 59 імені О.М. Бойченка. Я – дуже творча і різностороння людина. Маю високі оцінки з таких предметів як українська мова і література, географія, історія, німецька мова, світова література та інші. За всі роки навчання в гімназії завжди брала активну участь у різноманітних конкурсах та святах. Окрім того, що я допомагала організовувати та вести значну кількість свят, ще й отримувала призові місця: за виразну розповідь віршів, байок та виконання пісень. Я вважаю, що всі ці навички дуже знадобляться мені в майбутньому для застосування в моїй професії. Продовжувати навчання хочу за спеціальністю «Журналістика» на гуманітарно-педагогічному факультеті в НУБіП України. Я впевнена, що отримаю велику кількість знань для освоєння навичок, необхідних для моєї майбутньої професії журналіста і реалізації моїх подальших планів в професійній кар’єрі.

  – Звідки дізналася про НУБіП?

– Про НУБіП України дізналася від батьків. Мій тато навчався у цьому ЗВО на факультеті «Захист рослин». Зараз він доктор економічних наук, але дуже завдячує своїми професійними здобутками університету за базу знань, яка знадобилася йому в майбутньому. І радить мені обрати саме цей навчальний заклад, адже це дійсно чудовий університет, який дає багато корисних знань, необхідних для здобуття професії.

– Що стало вирішальним у виборі професії журналіста?

– Я вирішила обрати цю спеціальність, адже у мене є всі дані для успішного і перспективного журналіста. Мені подобається працювати з великою кількістю людей, спілкуватися та дізнаватись щось нове. Я комунікативна та дружелюбна. У мене є досвід у виступах перед людьми, я також гарно розповідаю та читаю вірші і різні інформативні тексти. У мене гарна дикція і чудова пам’ять, а також я досить непогано пишу твори, проєкти і презентації. Я люблю бути в центрі уваги та інформувати оточуючих про події, які відбуваються навколо нас. Я креативна та творча, у мене багато нових та свіжих ідей, що, вважаю, знадобляться журналісту.

  – Які маєте захоплення?

– Ще змалечку я дуже любила малювати, у мене був хист до цієї творчості, тому батьки, побачивши мої таланти, вміння, віддали мене до художньої школи. До речі, я ходила на курси моделювання одягу, адже мене дуже цікавить мода і стиль. Також мені неймовірно подобається виступати на сцені: співати, декламувати вірші, грати у різноманітних театральних постановках, організовувати заходи і бути ведучою різних урочистостей та подій.

– Які мрії на майбутнє?

– У мене дуже великі плани на майбутнє і багато мрій. Але я розумію, що для того, щоб вони збулися, потрібно дуже наполегливо і старанно працювати. Я вважаю, що у мене є потенціал, старанність і найголовніше – бажання досягати поставленої мети. Тому я готова працювати над собою, щоб стати перспективним, успішним і відомим журналістом. І, на мою думку, я обрала правильний ЗВО, який допоможе мені втілити в майбутнє задумане і реалізувати мій творчий потенціал.

Розмовляла Марія Поливач,
ст. викладач кафедри журналістики та мовної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook