Валерій Кравченко обирає спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

25 липня 2022, 3:34
  • Валерію, розкажіть про себе.

     — Мене звати Кравченко Валерій Валерійович. Родом я з Полтавської області Чорнухинського району села Вороньки. Закінчив Вороньківський ліцей імені О. Д. Перелета із відзнакою. Моє хобі – біологія. Ще з раннього дитинства мене захоплювала ця наука та все, що повʼязано з нею. Вивченням біології я займаюся впродовж тривалого часу не лише в рамках шкільної програми, а й додатково поглиблюю свої знання. Цього року я став призером у обласному етапі олімпіади по біології та конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН за секцією «Ветеринарія та зоотехнія». Також, на даний момент, я є волонтером вдома, і допомагаю у забезпеченні гуманітарною допомогою малозабезпечених людей, біженців та внутрішньо переміщених осіб, які опинилися у скрутній ситуації в такий нелегкий для усіх нас час.

  • Чому ви обрали саме наш Університет?

     — Перш за все, Національний університет біоресурсів і природокористування України є престижним закладом, який готує кваліфікованих фахівців, дає гарну базу знань, необхідну для подальшого працевлаштування майбутніх спеціалістів. Важливу роль у виборі майбутньої професії та університету відіграв мій хресний ‒ Юрій Горбань, який знаючи мої вподобання, талант, любов та бажання до вивчення природничих наук, допоміг зорієнтуватися у цілому вирі університетів та спеціальностей. Тому, саме завдяки йому було обрано саме НУБіП.

  • Розкажіть, на які спеціальності ви плануєте вступати?

     — У моїх планах є навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Я гадаю, що після війни це буде досить актуальним питанням, адже, як показало життя ‒ за продовольчою безпекою наше майбутнє.

  • Які плани на майбутнє?

     — Хотілося б все ж таки успішно завершити навчання в університеті та знайти хорошу високооплачувану роботу за фахом.

  • Чого ви очікуєте від навчання в Університеті?

     — Перш за все, я йду до навчального закладу, щоб отримати знання. Можливо, у майбутньому знайду тут друзів. Хотілося б вірити, що все інше докладеться.

  • Що хотіли б побажати своїм ровесникам?

     — На даний момент, хочу побажати всім вступникам розуміння і мудрості у підготовці до мультипредметного тесту та його успішної здачі. Хочу подякувати також вчителям, які знаходять час і займаються підготовкою до здачі національного тесту разом з нами!


Лілія Пітера,
аспірантка кафедри годівлі тварин
та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook