На допомогу абітурієнту - національний мультипредметний тест

25 липня 2022 року

 Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук підтримала ініціативу керівництва деканату гуманітарно-педагогічного факультету щодо сприяння абітурієнтам у складанні національного мультипредметного тесту у частині «історія України». Майже два місяці щовівторка доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Людмила Лановюк у дистанційному форматі проводила онлайн-заняття. Долучитися до заходу за посиланням, що знаходилося у відкритому доступі, мали можливість усі бажаючі. Приємно, що із кожною зустріччю кількість охочих відновити чи закріпити свої знання з історії України ставала усе більшою. У процесі активної спільної роботи вдалося пройти історію України у ХХ – поч. ХХІ ст.: використовувалися й лекції із презентаціями, залучалися й картографічні зображення, аналізували й тестові завдання.

     

   Ми поцікавилися у слухачів їхніми враженнями щодо таких занять та попросили висловити свої думки. Так, киянин Дмитро Холодов сказав, що заняття йому допомогли зорієнтуватися у величезному масиві інформації з історії. Про курси йому сказали знайомі із університету і він вирішив скористатися такою можливістю.

   Софія Цимбал стверджує, що завдяки заняттям вдалося систематизувати матеріал та ще раз його повторити. На інформацію щодо організації таких занять натикнулася у мережі інтернет та вирішила відвідати їх. І звичайно не пожалкувала. Лише б хотілося, щоб таких зустрічей було більше.
   Людмилі Малашенко порадили відвідати заняття у приймальній комісії НУБіП України, куди вона звернулася за консультацією. Заняття стали у нагоді, оскільки здавати історію України не планувала, а виявилося зовсім навпаки. Тому щотижневі зустрічі дуже допомогли.
   Побажаємо успіхів на іспиті нашим слухачам та будемо раді їх бачити серед студентів нашого університету!

 

 

Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook