Тетяна Луговкіна обирає спеціальність «Агроінженерія» в НУБіП України: мрії стають реальністю, коли думки перетворюються в дії

19 липня 2022 року
   Всі батьки хочуть, аби їхні діти були здоровими, щасливими та успішними, а сьогодні під час війни ще й у безпеці.
   Вибір професії є важливим дороговказом у становленні громадянина в соціумі. Тому багато випускників шкіл та їх батьки починають цікавитися закладами вищої освіти України, де у належній безпеці та з професійною віддачею готують фахівців за спеціальністю, яка затребувана, і сьогодні, і в майбутньому, на ринку праці. Дуже приємно, що свій вибір Тетяна Луговкіна віддає Національному університету біоресурсів і природокористування України та спеціальності «Агроінженерія».
   Під час екскурсії механіко-технологічним факультетом Національного університету біоресурсів і природокористування України Тетяна ознайомилась із його структурою, розказала про себе і поділились своїми враженнями. 
   — Розкажіть про себе і чим цікавитесь.
— Мене звати Таня Луговкіна. Родом я з місцини з неймовірними краєвидами там, де Лісостеп України плавно переходить в Полісся. Закінчила Лугинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 2 Лугинської селищної ради Коростенського району Житомирської області. Захоплююсь бігом. Як не дивно прозвучить від мене: «З агротехнікою на «ТИ», але безумовно з певною шаною тому звертаюсь до неї на «Ви».
   — Чому Ви зацікавилися навчанням саме на механіко-технологічному факультеті НУБіП України?
— Зацікавленість агроінженерним світом у мене була з самого дитинства. У мене завжди були питання чому і як працює трактор, сівалка, комбайн, харвестер, форвардер, автомобіль. Я переконана, що моє навчання на цій спеціальності у вашому Університеті, а сподіваюсь, що вже у вересні скажу «нашому», забезпечить мені повне розуміння технічних процесів у галузі агроінженерії. Крім того, це підготує мене до будь-яких індивідуальних та колективних задач пов’язаних з інженерним менеджментом агротроніки в умовах чи то агрохолдингу чи іншого крупного гравця аграрного ринку. Тому здобути саме такі знання та навички зможу в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, який є лідером з агроінженерії в Україні.
   — Звідки Ви дізналися про механіко-технологічний факультет НУБіП України?
— Про механіко-технологічний факультет НУБіП України, я дізналась з соціальної мережі Facebook, коли проводила пошук цікавої інформації про агроінженерію. Хочу зазначити, що дана сторінка є досить цікавою і на ній висвітлено величезну кількість корисної інформації для абітурієнтів з агроінженерії.
   — На що Ви звертали увагу під час вибору закладу вищої освіти?
— Наскільки мені відомо, Національний університет біоресурсів і природокористування України – один з найкращих університетів України, а Київ – це місто, яке мені дуже подобається. Тому мій вибір очевидний. До того ж НУБіП України величезний ЗВО, в якому містяться різноманітні факультети, більшість із яких дуже актуальні та забезпечені. Також не менш важливим є те, що Університет є лідером в агроінженерії. Безумовно, добрі відгуки про професорів і доцентів та ту якість підготовки майбутніх фахівців, яку вони надають. Мені було важливо ознайомитись з реальною матеріально-технічною базою факультету. На сайті факультету я побачила величезну кількість інформації про факультет, тому вирішила приїхати безпосередньо до Університету і побачити все своїми очима.
   — Яке у Вас враження від знайомства з факультетом і його структурними підрозділами?
— Мені дуже сподобався механіко-технологічний факультет, а від Університету просто в захваті, жодна світлина чи відео не спроможні передати красу дендроландшафту Ботанічного саду. Я ознайомилась із територією Університету, а у 11, 5 та 7 навчальних корпусах відвідала навчальні лабораторії. Хочу зауважити, що людина може досягати успіху або бути дуже успішною в тих речах, які їй подобаються, а агроінженерія це саме та галузь, яка мені дуже подобається і я прагну вивчати її як найбільше. З нетерпінням чекаю вступу до НУБіП України.
   — Тетяно, що б Ви хотіли побажати абітурієнтам 2022 року?
— Мирного Неба, незламної віри в Збройні сили України. Я вірю, що війна скоро закінчиться нашою Перемогою у війні з росією і ми всі разом повернемося до мирного студентського життя та навчання в Університеті. Безумовно, успішного складання національного мультипредметного тесту. Місцями буде лячно, місцями розгублено, місцями доведеться ставити собі багато запитань і ризикувати. Але, якщо залишатися вірними собі, все вийде. Упевненості в собі та реалізації всього задуманого. Нехай Україна буде процвітаючою, а для цього я і хочу стати агроінженером! Попереду багато цікавого.
   — Щиро бажаємо Тетяні у вересні 2022 року стати студенткою механіко-технологічного факультету НУБіП України.
 
Спілкувалась Людмила Тітова,
доцент кафедри технічного сервісу та
інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook