Щиро вітаємо з Днем народження професора Гудкова І.М.

27 липня 2022, 13:48
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності
Сьогодні святкує свій День народження професор кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності НУБіП України, доктор біологічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України, Заслужений діяча науки і техніки України,
ГУДКОВ ІГОР МИКОЛАЙОВИЧ
 
Вельмишановний Ігорю Миколайовичу!
У цей сонячний день Вашого народження прийміть найщиріші вітання від колективу кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності!
Професіонал своєї справи, поважний науковець, талановитий педагог, людина невпинного життєвого оптимізму: пишаємося тим, що маємо можливість спільно з Вами розвивати науку, виховувати молоде покоління радіобіологів, реалізовувати креативні ідеї та втілювати актуальні напрацювання. Радіємо Вашим здобуткам та досягненням, цінуємо надійність та дружні відносини у колективі. Ваша відповідальність, працелюбність, відданість улюбленій справі, мудрість та оптимізм викликають велику повагу з боку колег, співробітників та студентів. Ми всі захоплюємося Вашою особистістю і вважаємо Вас одним із найвидатніших та найталановитіших українських радіобіологів сучасності, а Ваш внесок у розвиток новітньої радіобіологічної освіти та науки України – неоціненним.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного затишку, плідної праці, нових наукових звершень та добрих справ! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги, оминають негаразди і непорозуміння. Бажаємо побільше хороших днів, щасливих подій і миттєвостей, радісних звісток і свят, щоб Ваші старання були виправдані вдячністю Ваших учнів. Нехай всі Ваші дні будуть наповнені любов’ю рідних, удачею, приємними клопотами, прекрасним самопочуттям і оптимістичним настроєм. Всіх благ Вам! Многая літ!
  
З повагою,

колектив кафедри 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook