Щиро вітаємо з Днем народження доктора біологічних наук, професора, академіка Національної академії аграрних наук України, професора кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності НУБіП України ГУДКОВА ІГОРЯ МИКОЛАЙОВИЧА

27 липня 2022 року
Вельмишановний Ігорю Миколайовичу!
Дозвольте від щирого серця привітати Вас з Днем народження та подякувати Вам за Вашу невтомну працю на користь університету, фізіологічної та радіобіологічної науки. Ваш талант організатора, науковця і мудрого порадника викликає глибоку шану та повагу у колег, однодумців, співробітників, аспірантів і студентів. Ви підготували чимало кваліфікованих фахівців. Притаманні Вам енергія, людяність, відданість справі є гідним прикладом для тих, хто працює поруч з Вами. Ви – невичерпне джерело енергії та життєлюбства. Дякуємо Вам за мудрість, досвід і поради, якими Ви щедро ділитеся з нами.
У день Вашого народження бажаємо вічної молодості, душевного спокою, співу птахів, яскравого сонця, щастя і посмішок. Нехай Вас завжди супроводжує міцне здоров’я та благополуччя, життя буде наповнене нескінченною силою, оптимізмом і новими плідними здобутками.  А ще хочемо, щоб поряд із Вами завжди були працьовиті, віддані і випробувані колеги та учні, що завжди підтримуватимуть вогонь Ваших незгасимих ідей і помислів.
З повагою,

колектив факультету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook