Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» представили комісії звіти та щоденники щодо проходження виробничої практики

3 серпня 2022 року

     На кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму навчально-наукового інституту неперервної освіти та туризму важливе значення надається підведенню підсумків виробничої практики, що є завершальним етапом підготовки фахівця. Захист виробничої практики відбувся в on-line форматі.
   Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» представили комісії звіти та щоденники щодо проходження практики.
   Основною метою розробки звітів з виробничої практики є детальне вивчення роботи бази практики, що безпосередньо займається організацією надання послуг в сфері гостинності та сприяє формуванню вміння застосовувати теоретичні знання на практиці. Головним завданням написання звіту є набуття практичних навичок проведення аналізу роботи підприємств, пошуку та збору інформації про заклади готельно-ресторанного бізнесу, дослідження питань організації виробничо-господарської діяльності, вивчення матеріально-технічної бази, його структури управління, оволодіння методикою документообігу, необхідних для якісного обслуговування клієнтів та ведення бізнесу в цілому, закріплення, розширення та систематизації знань, набутих під час проходження практики.

 

    Для успішного виконання поставлених завдань та освоєння нових практичних вмінь та навичок постійно на зв’язку зі студентами були керівники практики з кафедри професор Левицька І.В., професор Бандура В.М., доцент Гопкало Л.М. Щодо дистанційної частини, то студенти також отримали завдання від керівників практики під час зустрічі за допомогою електронної платформи Zoom. Наставники завжди готові надати допомогу у разі екстрених ситуацій, тож для консультації чи вирішення проблемних питань студенти комунікують у месенджерах Viber або Telegram.
    На семінарі за результатами проходження виробничої практики, який проходив у режимі онлайн, студенти з ентузіазмом захищати звіти, ділитись досвідом проходження виробничої практики, надавали свої пропозиції щодо покращення організації роботи на підприємствах. Під час захисту студенти Швень Анастасія, Бурчак Катерина, Коновал Антоніна, Ковальова Анна, Сябренко Аміна, Шевченко Анастасія, Ульяницька Катерина, Гаврилюк Ілля, Міхєєва Дарина, Яковенко Вікторія та інші змістовно відповідали на поставлені запитання стосовно основних моментів проходження виробничої практики. Не зважаючи на ситуацію в країні, студенти сумлінно навчаються і вносять свій вклад в розвиток економіки сфери гостинності.


     Атмосфера, яка панувала під час захисту звітів, надавала впевненості студентам в їхніх силах, в правильності вибору майбутньої професії, в становленні та розвитку власного бізнесу. В результаті всі студенти отримали позитивні оцінки та досвід впровадження на практиці теоретичних знань.

 Інна Левицька,
завідувач кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook