Нарада з директорами ННІ: як вирішувати проблеми, підняті студентами?

31 жовтня 2014 року

 На нараді з директорами ННІ 31 жовтня центральним питанням було обговорення зустрічі адміністрації університету із старостами академічних груп. За її результатами буде вжито всіх необхідних заходів. Керівники навчально-наукових інститутів мають встановити і підтримувати контакти із студентством. На цьому ще раз наголосив ректор університету Станіслав Ніколаєнко

 
Як зазначив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, питання навчальних планів та інші проблеми студентів мають постійно бути у полі зору деканів факультетів. 
 
Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Андрій Кудін повідомив про те, що в університеті запроваджуватиметься принципово нова система інформування колективу. 
 
 
Під час наради акцентовано увагу на відповідальності за написання підручників, посібників та монографій. Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на необхідності нового рівня експертизи наукових і навчальних праць. Також Ігор Ілліч повідомив, що завершено перевірку фінансової інспекції. За її результатами готується відповідний наказ.
 
 
Ольга Наконечна
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook