Благодійний концерт на підтримку 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

4 серпня 2022 року

Щирі прихильниці, справжні україночки, шестеро дівчат із села Ключарки Мукачівської міської громади Закарпатської області організували благодійний концерт на підтримку 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади та зібрали 20 тисяч гривень для наших захисників. Серед цих дівчат була і студентка коледжу Анастасія Черепаня. Вона навчається на другому курсі агрономічного відділення за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій». Уже не вперше Анастасія бере участь у подібних заходах.

За словами дівчини, вони з однодумцями придумали, як саме можуть допомогти нашим військовим. Потім склали сценарій концертної програми, провели багато репетицій, організували концерт для мешканців свого села. Так їм вдалося зібрати і перерахувати кошти на потреби    128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

«Дорогі захисники, ми вас дуже любимо, чекаємо вас обов’язково з перемогою, ми у вас віримо, ви найкращі», — з такими побажаннями звернулися дівчата до військових.

Бажаємо дівчатам не зупинятися на цьому, а продовжувати благодійні концерти і всіляко підтримувати наших захисників. За нами перемога! Слава Україні!

Мар'яна Когуч,

куратор групи ЗП-21

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook