ОСВІТЯНИ – ВІЙСЬКОВИМ: ВОЛОНТЕРСЬКА ДОПОМОГА КОЛЕКТИВУ КАФЕДРИ ТЕПЛОЕНЕРГЕТИКИ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ

22 квітня 2022 року
Війна не лише руйнує але, як би це дивно не звучало, і обєднує та очищає… Об’єднує націю, згуртовує світ, показує хто є справжніми друзями нашої країни, породжує патріотів та очищає від зрадників своєї Батьківщини! Кожен, хто вступив до лав ЗСУ або територіальної оборони, хто збирає гуманітарну допомогу чи робить фінансові пожертви, пече хліб чи ліквідовує наслідки аварій, навчає дітей чи проводить благодійні матчі або концерти, кожен з нас патріот, який своєю щоденною працею пришвидшує омріяну перемогу над російськими загарбниками!
 
Серед випускників кафедри теплоенергетики та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України багато тих, хто підтримав рідну країну у важкі для неї часи. Є і волонтери, і бійці ЗСУ та територіальної оборони, які своїм прикладом надихають та дають впевненість у тому, що ми вистоїмо та, обов’язково, переможемо!
З почуттям вдячності за кожен «добрий ранок» тут, у Києві, колектив кафедри прийняв одностайне рішення про надання матеріальної допомоги нашим захисникам. Кожен, без виключення, долучився до роботи. Вивчали потреби, можливості доставки та оплати у цей непростий період, коли більшість постачальників або згорнули торгівлю, або втратили товар внаслідок нанесених загарбниками руйнувань. Додавались ще і проблеми логістичного характеру… Але, як би складно не було, кожен із нас намагався все знайти у найкоротші терміни. Провівши комунікацію із представниками ТрО та ЗСУ був визначений перелік першочергових потреб. Із найнеобхіднішого, у побутовому плані, найчастіше, звучала необхідність у забезпеченні наших захисників засобами особистої гігієни, спальниками, дощовиками або плащами тощо. Звучала і потреба у засобах індивідуального захисту та тактичного обладнання: жилетах розвантажувальних, наколінниках, рукавицях, військових аптечках, бронежилетах, раціях, тепловізорах, тактичних ліхтарях, ножах, приладах нічного бачення, бі- та моноклях, дронах, генераторах тощо.
Оцінивши потребу та власні можливості, колектив здійснив пошук, придбання та організував передачу одному із підрозділів полку «Азов» декількох ящиків, таких необхідних у повсякденному житті, засобів особистої гігієни, загальною вартістю близько 12 тисяч гривень. При цьому, особливо хочеться відмітити доцента кафедри теплоенергетики Світлану Тарасенко, яка, завдяки своїй активній позиції, забезпечила своєчасність придбання всього асортименту необхідних товарів.
Звісно, потреб ще багато, війна триває, особливо на сході та півдні нашої країни, де в останні дні спостерігаються активні бойові дії... Тому наш фронт завдань не обмежується зазначеними напрямами, ми будемо намагатись допомогти всім, хто потребує допомоги, починаючи від спорядження бійців і закінчуючи забезпеченням поранених воїнів-героїв та наданням допомоги сім'ям загиблих.
Жоден співробітник, жоден студент не лишається осторонь нашої спільної біди, і ми виконуватимемо свою місію доти, доки останній воїн не повернеться до своєї мирної домівки і своєї родини!
 
Дякуємо всім воїнам-захисникам, які на передньому краї національно-визвольної боротьби, кладуть «душу й тіло» задля нашої свободи!
Слава Україні! Героям Слава!
 
Усіх, хто забажає надати посильну допомогу, якої так потребує Україна, її захисники, запрошуємо! Збір коштів триває, зараз важлива кожна гривня. Разом до перемоги! Все буде Україна!
 
 
В.о. завідувача кафедри теплоенергетики,

Євген АНТИПОВ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook