НУБiП – “університет, з яким у тебе є майбутнє!” - вважає випускник Краснобірської ЗОШ Олексій Лук’янюк

6 червня 2022 року
Краснобірка – селище Радомишильського району, звідки походить багато молодих талантів. Цьогорічний випускник Краснобірської ЗОШ I-III ступенів Олексій Лук’янюк виявив бажання навчатися в НУБіП України та опанувати професію інженера-теплоенергетика.
 
Як ти дізнався про цю спеціальність і чому обрав саме цей університет? – запитали ми у Олексія.
 
Про нову спеціальність – 144 "Теплоенергетика" на базі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України, я дізнався від свого товариша Олександра Гордіна та його безпосереднього наставника. І дуже зацікавився цією перспективною спеціальністю! Навчаючись вже майже рік, Олександр розповідав про переваги навчання, про рівень викладання дисциплін, цікавих викладачів, умови проживання студентів у гуртожитку саме в цьому університеті. А якщо виникали додаткові питання, я міг у будь-який час зв'язатись безпосереднього з його наставником і розпитати про те, що було цікаво мені. І якщо на самому початку в мене ще були невеликі вагання, то на сьогоднішній день я твердо вирішив опанувати саме цю спеціальність і саме в НУБіП України! На даний час, я ретельно готуюсь до здачі ЗНО, а також зареєструвався для проходження олімпіади по необхідним предметам для отримання додаткових балів, і маю велику надію та сподівання на позитивний результат. Також важливим фактором є те, що сьогодні в Україні та світі є великий попит на спеціалістів в даній галузі, адже питання енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії вкрай актуальна тема для кожного.
 
І все ж таки, зважаючи, що ти - майбутній випускник і попереду відкривається стільки нових можливостей, що допомогло тобі у виборі?
 
Я багато спілкувався, насамперед, з рідними та друзями. Моя сестра навчається в Київському національному університеті культури і мистецтв, а найближчі друзі - в НУБІП України на різних спеціальностях (ННІ лісового і садово-паркового господарства, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження). Безумовно, всі спеціальності, в тому числі, і обрані ними напрями, дуже цікаві. Однак, зваживши все, я вирішив бути саме інженером-теплоенергетиком і навчатись в НУБІП України. Це - мій вибір! Я вважаю, що саме ця спеціальність є досить перспективною як для нашої країни, так і мене особисто. Я завжди намагаюся дивитися вперед і тому вибираю стабільне майбутнє в Україні!
 
Але студентське життя це не тільки заняття кожний день, тому хотілося б знати, як ти проводиш свій вільний час?                    
 
Незважаючи на те, що я зараз активно готуюсь до здачі ЗНО, все ж таки знаходжу час на активний відпочинок. Я дуже захоплююсь футболом і вже більше року граю за нашу обласну футбольну команду «Рудня». Вважаю, що мої навички нападаючого допоможуть мені і надалі, але вже в НУБіП! Коли я дізнався про наявність інститутської футбольної команди, то дуже зрадів, тому що це ще один позитивний момент для мене, як потенційного абітурієнта ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України.
 
Бути студентом НУБіП, - це мій перший крок до великої мети, - стати справжнім фахівцем омріяної спеціальності - ТЕПЛОЕНЕРГЕТИКА!
 
 
Розмову вела доцент кафедри теплоенергетики,
Світлана ТАРАСЕНКО
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook