Наставник студентів факультету ветеринарної медицини 2 курсу 9 групи Григорій Бойко провів організаційну годину присвячену початку нового навчального року

8 серпня 2022 року

У дистанційному режимі 2 серпня 2022 р. проведено організаційну годину із студентами 2 курсу 9 групи факультету ветеринарної медицини. На зустрічі обговорили початок нового навчального року та організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Наставник Григорій Бойко наголосив, що на загальних зборах факультету ветеринарної медицини де були присутні керівництво університету і факультету, викладачі та студенти факультету було прийнято колективне рішення розпочати освітній процес на факультеті ветеринарної медицини з 15 серпня 2022 року у змішаному форматі. В очному форматі пропонується проводитися тільки лабораторні роботи, а лекційні заняття і вибіркові дисципліни будуть викладатися дистанційно. Безпосередньо студенти 2 курсу з 15 серпня 2022 р. розпочинають заняття в очному форматі згідно спеціального розкладу, який розміщений на сайті університету. Готовність укриттів у навчальному корпусі та гуртожитку буде перевірена незалежною комісією, але уже зараз в наявних укриттях встановлені лави, стільці, є питна і технічна вода, аптечки, вогнегасники і доступ до місць загального користування.

Староста групи Дарія Нікітіна акцентувала на поселенні студентів у гуртожиток і можливості поетапної оплати за проживання.

В обговоренні всі учасники зустрічі дійшли висновку, що запропоновані умови навчання дадуть можливість отримати необхідні знання і навички, без яких підготовка лікаря ветеринарної медицини неможлива.

 

  Дарія Нікітіна, 

староста 9 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини

Григорій Бойко

наставник групи, доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook