Федоренко Валентин, випускник Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка, обрав спеціальність «Педагогіка вищої школи»

10 серпня 2022 року

Знайомимося з абітурієнтом, випускником спеціальності «Професійна освіта» (Зварювання) Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка, Федоренко Валентином. Валентин планує подавати документи для вступу у магістратуру на одну з магістерських програм кафедри педагогіки – «Освітні, педагогічні науки» (Педагогіка вищої школи).

Навчався Федоренко Валентин Сергійович у середній школі міста Прилуки. З дитинства полюбив спорт, особливо подобалось займатись футболом. Після закінчення школи вступив до Київського педагогічного коледжу імені Антона Макаренка. Вибір навчального закладу і спеціальності не був випадковим, так як Валентин хотів допомагати своєму батькові у його бізнесі. Тож отримав диплом бакалавра і спеціальність «Професійна освіта» (Зварювання).

«Ще підчас навчання в коледжі розмірковував про те, як я можу допомогти своїй країні, на якому місці зможу успішно виконувати завдання, бути корисним. Ці роздуми перетворилися в реальні дії і я вступив до Національного університету оборони України на військову кафедру, Сьогодні я молодший лейтенант з військовою спеціальністю «заступник командира з морально-психологічного забезпечення».

«Після отримання військового звання планую служити в Збройних Силах України. Вірю в перемогу України і думаю над тим, як зможу реалізувати себе у мирному житті. Тому й вирішив подати документи на спеціальність «Педагогіка вищої школи». Мені близька робота з людьми, навчання, виховання, думаю що успішно впораюсь із викладацькою діяльністю».

Варто додати, що Валентин разом з одногрупниками неодноразово бував у нашому університеті на Дні відкритих дверей, так як викладачі кафедри педагогіки постійно співпрацюють з керівництвом коледжу, випускники якого навчаються і на бакалаврській спеціальності «Професійна освіта», і на магістерських програмах кафедри «Педагогіка вищої школи» та «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

Від імені всієї кафедри педагогіки бажаємо тобі, Валентин, міцного здоров'я, удачі, реалізації твоїх планів і сподіваємось зустрітися на заняттях в нашому університеті в мирній, вільній Україні!

 

доцент кафедри педагогіки,
Маценко Леся Миколаївна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook