Елеонора Войтенко: "НУБіП України - це єдиний державний навчальний заклад який може надати той рівень знань та розвитку, який я прагну"

12 серпня 2022 року

       -    Добрий день, розкажіть, будь ласка, про себе.
-    Мене звати Войтенко Елеонора , мені 17 років. В цьому році я закінчила СЗШ № 223 міста Києва. Я хочу вступити на факультет ветеринарної медицини Вашого університету.

      -    Звідки з’явилась мрія стати лікарем ветеринарної медицини?
-   Я змалечку цікавилася тваринами , та намагалася зробити їх життя комфортним. У дитинстві батьки переїхали за місто та почали займатися фермерством. Будучі підлітком я почала їм допомагати із тваринами.
 Важливість ветеринарної медицини в їхньому житті й стала поштовхом для зародження мрії. Зараз в мене вже є деякі практичні навички в роботі з тваринами, але моя мрія стати професіоналом своєї справи.

        -    Чому Ви обрали НУБіП України? Звідки дізналася про наш факультет?
-    Це єдиний державний навчальний заклад який може надати той рівень знань та розвитку до якого я прагну. Я спілкувалася з багатьма ветлікарями та всі радили саме цей навчальний заклад, тим паче мій дядько Войтенко Олександр Іванович також навчався у НУБіП України на факультеті агрономії, тоді це ще була Аграрна академія.

         -    Про що мрієте після закінчення навчання?
-    Після закінчення НУБіП України в мене будуть всі ресурси та знання для присвячення життя цій професії та можливо відкриття власної ветеринарної клініки зі спеціалістами які теж прагнуть досягнути успіху в цьому напрямку. Для мене дуже важливо навчатися саме в НУБіП України, я вважаю, що тільки так я зможу реалізувати свої здібності.
       -    Дякую! Дуже приємна розмова!

Доцент кафедри епізоотології,
мікробіології і вірусології Олександр Мартинюк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook