До нового навчального року готові!

12 серпня 2022, 13:00

     Таким був лейтмотив засідання кафедри культурології, яке відбулося 12 серпня.

     У засіданні взяли участь заступник   декана гуманітарно-педагогічного факультету доцент Вадим Овчаренко і директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку доцент Геннадій Ржевський.
 
 
     Завідувач кафедри Ірина Зіновіївна Майданюк проінформувала колег про  особливості організації навчального процесу в умовах воєнного стану, які у доповіді на вченій раді університету озвучив проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, наголосила на використанні навчального порталу elearn та наповненості електронних навчальних курсів, звернула увагу на питання безпечного навчання і алгоритмові дій під час сигналу «Повітряна тривога». Не оминула увагою завідувач і проблемні питання наукової роботи та профорієнтаційної діяльності, залучення усіх НПП до набору студентів на перший курс.
     Планами патріотичного, морального, духовного, естетичного, громадянського виховання студентів у новому навчальному році   поділився директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку.  Геннадій Миколайович висловив сподівання на співпрацю кафедри з центром і запевнив у підтримці з боку керівництва університету.
     Заступник   декана гуманітарно-педагогічного факультету Вадим Миколайович Овчаренко привітав кафедралів від імені декана факультету і зосередив увагу на баченні місця кафедри у великій факультетській родині.
 
 
     В обговоренні питань порядку денного активну участь взяли професор кафедри Роман Рудий, доценти Ірина Войтюк, Світлана МакодаІрина Сидоренко, Ярина Пузиренко.
 
 Завідувач кафедри культурології
Ірина Майданюк

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook