Старшокурсники-гуманітарії: поселяємося в гуртожиток і готуємося до початку навчання

14 серпня 2022 року

   За вікном крокує серпень, а студенти гуманітарно-педагогічного факультету разом зі студентством інших факультетів та інститутів в очікуванні початку нового навчального року. Року, обпаленого війною. Року, коли триває пандемія. Але й життя триває! І працюємо на майбутнє!
   А якщо ти не киянин? То так ‒ чекає дім, що зветься гуртожиток.

   Від ранечку триває поселення в гуртожитки. Старшокурсники гуманітарно-педагогічного факультету, з’їжджаючись з різних куточків України, а дехто й із-за кордону, де рятувалися від повномасштабної війни, вже другий день наповнюють емоціями, усмішками, розмовами свій спільний студентський дім.


Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук і декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька і контролюють процес поселення, і допомагають його організувати. А спілкуючись з мешканцями гуртожитків, отримали багато позитиву, бо як викладачі, так і студенти скучили за «живою» розмовою. Та й встигли обмінятися думками, як відновити повноцінне офлайнове студентське життя.

   Завідувачі гуртожитків Тетяна Фещенко, Олександр Радченко, Анжела Шило і студентські ради належно організували поселення. І маркер цього ‒ привітна і спокійна атмосфера. І без черг!

 

Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook