Впевнено крокуємо у новий навчальний рік

13 серпня 2022, 16:11

12-го серпня відбулося перше засідання кафедри англійської філології Національного університету біоресурсів і природокористування України. Було обговорено низку актуальних питань, що стосувалися організації освітнього процесу в умовах воєнного стану і завдань кафедри на новий академічний рік у навчальній, виховній та науковій роботі.

Співробітники кафедри уважно заслухали привітальне слово декана гуманітарно-педагогічного факультету Інни Миколаївни Савицької, виділивши для себе ряд важливих настанов щодо активізації педагогічної діяльності кафедри у цей непростий для країни час.

Завідувач кафедри Віра Григорівна Ніконова висловила в своїй доповіді корисні практичні рекомендації та пропозиції організаційного характеру, а також запропонувала нові доручення науково-педагогічним працівникам кафедри. Нові завдання та розподіл обов'язків НПП кафедри англійської філології зустрів з ентузіазмом та запалом. Засідання кафедри пройшло у дусі єдності та згуртованості, а отже стало джерелом мотивації для творчої праці у новому навчальному році.

 

Вдалого нам всім старту і нових здобутків! Разом до перемоги!

 

Дмитро Самардак,

асистент кафедри англійської філології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook