Хід вступної кампанії до магістратури

12 серпня 2022 року

Для вступу в магістратуру в 2022 році передбачено складання МТНК (магістерський тест навчальної компетентності) – для осіб, які мають ОР бакалавр (або за бажанням для осіб, які мають ОР магістр чи спеціаліст). Реєстрація на для здачі МТНК завершена 18 липня. Перший етап здачі НТМК розпочався 10 серпня і триватиме включно до 17 серпня (основна сесія).

Реєстрація абітурієнтів здійснена в Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО). Цією ж структурою буде організовано та проведено складання НТМК в три сесії – основну, додаткову, спеціальну. При реєстрації для здачі НТМК абітурієнти отримали екзаменаційний листок, в якому вказані необхідні реквізити (номер та РIN-код) для входження на інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури» (https://zno.testportal.com.ua/master/login) на вебсайті УЦОЯО. При наданні інформації, необхідної для оформлення екзаменаційного листка, абітурієнтами зазначено населений пункт, в якому вони мають намір скласти НТМК. В кабінеті вступника зазначено місце та час складання НТМК. На основі цієї інформації формується запрошення для здачі НТМК.

Шановні вступники!
Нагадування!!!
Вся необхідна інформація для складання МТНК міститься у ваших особистих кабінетах на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО).
Будьте уважні!
Не втрачайте можливість складання НТМК для вступу в магістратуру.

Для абітурієнтів, які з поважних причин не зможуть здати МТНК в основну сесію, передбачено складання МТНК в додаткову сесію з 07 вересня до 10 вересня (при наявності відповідних документів, які засвідчують поважну причину неможливості здачі МТНК в основну сесію, за умови реєстрації абітурієнтів).

З 1 серпня розпочалась реєстрація електронних кабінетів вступників (https://cabinet.edbo.gov.ua/login) для подачі документів в приймальну комісію з метою вступу в магістратуру (обов’язково для осіб, які отримали дипломи про вищу освіту починаючи з 1997 р.).

З 16 серпня розпочинається подача документів абітурієнтами для вступу в магістратуру безпосередньо в приймальну комісію.

Наразі у абітурієнтів відбувається підготовка до складання фахового іспиту за спеціальністю «Менеджмент» для вступу на магістерську програму кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», який відбудеться 17 вересня 2022 р.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook