ОРГАНІЗОВАНО ПОЧИНАЄМО НАВЧАЛЬНИЙ РІК

15 серпня 2022 року

Останні роки заклади освіти, як і вся освітня сфера, існують у режимі бурхливих змін і трансформацій, продиктованих до світовою пандемією, то освітніми реформами. 2022/2023 навчальний рік – особливий. Вперше в історії заклади освіти розпочинають навчання в умовах повномасштабного вторгнення, коли у країні тримають воєнні дії і на перше місце виходять питання безпеки.

Засідання кафедри педагогіки, проведене 12 серпня та організоване для зручності участі усіх викладачів у змішаному форматі (очно та дистанційно), мало на порядку денному питання роботи організованого початку навчального року, забезпечення безпроблемного перебування здобувачів освіти та викладацького складу у навчальних корпусах університету, у гуртожитках та інших місцях студентського кампусу.

Завідувач кафедри Руслан Сопівник проінформував про питання, які обговорювалися на засіданні Вченої ради НУБіП України та вченої ради ГПФ, про особливості цьогорічної вступної кампанії та подякував НПП кафедри, які активно працюють над забезпеченням набору. На засіданні було проведено з викладачами інструктаж щодо техніки безпеки та дотримання правил безпеки в умовах воєнного стану. Були пропрацьовані маршрути евакуації, у випадку повітряної тривоги, студентів очного навчання та викладачів.

Ентузіазм науково-педагогічних працівників та їх бажання працювати на благо рідного університету та країни вселяють оптимізм і віру в мирне майбуття!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook