Тетяна Миколаєнко: обираю навчання за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за першим пріоритетом

15 серпня 2022 року

Займайся улюбленою справою.
Знайди своє справжнє захоплення і змінюй світ на краще.
Єдиний спосіб робити роботу добре - це любити її.
Стів Джобс

   Підприємців, за правом, можна вважати окремою кастою людей, які завжди зосереджені на дії та результаті, не бояться кидати виклики ні собі, ні суспільству, впевнено доводять до кінця розпочату справу.

   Сьогодні ми поспілкувались з Тетяною Миколаєнко – вступницею на спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», яка розповіла про свій вибір і чому для реалізації своєї мрії обрала НУБіП України.

   «На мою думку, підприємницька діяльність більшою мірою є творчим процесом, що і робить її цікавою. Але для створення власного бізнесу та реалізації ідей на практиці окрім підприємливості як властивості характеру, необхідно мати певні знання.
   У результаті ознайомлення з інформацією, розміщеною на сайті університету, я вирішила, що навчання саме за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» забезпечить такими знаннями.
   На сайті кафедри організації підприємництва та біржової діяльності я ознайомилась з переліком дисциплін, які викладатимуться. Зокрема, упродовж періоду навчання студенти отримують теоретичні та практичні навички у сфері розробки бізнес-проєктів, організації та моделювання власного бізнесу, ведення підприємницької діяльності у т.ч. в торгівлі та біржовій діяльності з використанням як традиційних, так і новітніх методів торгівлі (інтернет-трейдинг, електронна комерція, онлайн та офлайн рітейл) на платформах бірж. До того ж, кафедра має дві навчально-наукових лабораторії, оснащені сучасними технічними засобами. Упевненена, що зробила правильний вибір і стану у майбутньому успішним підприємцем!»

   Дійсно, молодь є найкреативнішою та найдинамічнішою частиною сучасного суспільства і те, наскільки вона мотивована до здійснення підприємницької діяльності, впливає на рівень розвитку економіки та її конкурентоспроможність. Тож запрошуємо мотивованих, амбітних юнаків та дівчат на навчання за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»!

Ольга Томашевська,
доцент кафедри організації
підприємництва та біржової діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook