Владислав Масловський з Вінниччини обирає спеціальність «Галузеве машинобудування» за першим пріоритетом

16 серпня 2022, 9:16
    Напередодні складання Національного мультипредметного тесту ми поспілкувалися із Владиславом Масловським з Вінниччини. Владислав планує здобути вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті конструювання та дизайну за спеціальністю «Галузеве машинобудування».
  • Розкажіть, будь ласка, про себе.
— Я, Масловський Владислав Олексійович, народився та проживаю у селі Крищинці Тульчинського району. У цьому році закінчив Крищинецький ліцей Тульчинської міської ради Вінницької області.
  • Звідки Ви дізналися про НУБіП України та факультет конструювання та дизайну?
— Про університет я дізнався від випускників-односельчан, які раніше навчалися на цьому факультеті, а також багато цікавої інформації читав на сайті навчального закладу та факультету. Дуже корисною для мене стала інформація про можливість в даний складний для нашої держави час поєднувати очне та дистанційне навчання. Я усвідомлюю, що лише отримавши якісні знання та практичний досвід під час навчання в НУБіП України можна стати справжнім професіоналом та розраховувати на подальше успішне працевлаштування.
  • Скажіть, чому саме спеціальність «Галузеве машинобудування»?
— Звичайно, обираючи спеціальність я звернув особливу увагу на можливість подальшого працевлаштування за інженерною спеціальністю. Багато в чому вона універсальна і необхідна на машинобудівних і приладобудівних, ремонтних і сервісних підприємств. В останні роки я часто працюю на сільськогосподарській техніці, проводжу її технічне обслуговування, підтримую в працездатному стані. Я навчився налаштовувати та експлуатувати зернозбиральний комбайн, ґрунтообробні агрегати, обприскувач, обладнання для заготівлі сіна.
     
  • Що крім навчання Вас цікавить? Розкажіть як проводите свій вільний час, про Ваші захоплення.
— Свій вільний час намагаюся провести завжди з користю для своєї сім’ї, але також не забуваю про відпочинок. Мені подобається проводити час з рідними, відпочивати на природі. Минулого літа відпочивав на морському узбережжі.
  • Які Ваші плани на майбутнє, що Ви очікуєте від навчання в НУБіП України?
— Сподіваюсь, що навчання в одному з провідних столичних закладів вищої освіти буде цікавим та пізнавальним, відкриє багато шляхів для розвитку та самореалізації. Планую пройти практичне навчання на машинобудівному підприємстві за кордоном.
  • Про що мрієте?
— Мрію про Мир в Україні. Також мрію після навчання в НУБіП України за освітнім ступенем «Бакалавр» продовжити здобувати освіту в магістратурі, за освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва». Мрію навчатися та працювати, розширювати та поглиблювати знання, розвиватися в даній сфері.
  • Чекаємо Владислава серед студентів факультету конструювання та дизайну!!!

Розмову вів Андрій Новицький,

завідувач кафедри надійності техніки 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook