Студенти-психологи 3-го курсу розпочали очне навчання

17 серпня 2022 року
Київ
Напередодні початку нового навчального року у студентів 3-го курсу  груп ПС-200001б та ПС-20002б спеціальності 053 «Психологія» у новому складі відбулася  онлайн-зустріч із кураторами Гассаб О.В.  та Олійник О.О. відповідно.
Студентам надали інформацію про особливості навчального процесу, який буде проходи в офлайн форматі. Увагу приділено правилам техніки безпеки під час навчального процесу в умовах воєнного стану.
Також були  обговорені питання змін у складі групи: хто із студентів  вийшов зі складу групи, хто прийшов навчатися у НУБіП України на спеціальність «Психологія», і поділу груп. 
Студенти в очікуванні початку навчального семестру змогли уточнити організаційні  питання, які стосувалися поселення у гуртожиток, графік навчального процесу і особливості проведення лекційних і практичних занять.
 
 
Із 12 серпня для студентів НУБіП України було організовано поселення у гуртожиток із дотриманням усіх карантинних вимог та вимог, відповідно до дії воєнного стану. Студенти-психологи 3 курсу груп ПС20001б та ПС20002б організовано та з великим натхненням проходили процедуру поселення.
 
 
З 15 серпня студенти з великою радістю ввійшли до аудиторій та приступили до очного навчання. Адже освоєнням професій психолога неможливе без оволодіння практичними навичками. І студенти 3 курсу спеціальності «Психологія», і викладачі переконані, що проведення саме очного навчання максимально ефективне для оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками.
З вірою у перемогу і в Україну!
 
Асистент кафедри психології Оксана Гассаб,
                                                                                наставник групи ПС-2001б,
доцент кафедри психології Оксана Олійник,
наставник групи ПС-20002б
                                                         гуманітарно-педагогічний факультет
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook