Успішний початок осіннього семестру

17 серпня 2022 року

   Незважаючи на складні умови, воєнний стан, запроваджений в нашій країні, викладачі кафедри економічної теорії та студенти 2 та 3 курсів розпочали навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
16 серпня відбулися заняття в онлайн режимі заняття з дисципліни «Економікс» для студентів 2 курсу спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Корпоративні фінанси», які провела д.е.н., доцент кафедри економічної теорії Бутенко Віра Михайлівна.



   Дуже порадувала майже стовідсоткова відвідуваність студентів.
   На перших парах відбулося знайомство викладача і студентів, окреслено основні завдання, які будуть вирішені в процесі навчання. На семінарських заняттях викладачем також було детально проінформовано студентів про структуру дисципліни, визначено основні питання, котрі розглядаються в межах курсу.

   Викладач ознайомила студентів із основними вимогами до виконання самостійної роботи, дала поради стосовно роботи із літературними джерелами та електронним навчальним курсом, розміщеним на навчально-інформаційному порталі НУБіП України.

   Студенти також цікавилися іншими організаційними моментами, які пов’язані із роботою в межах дисципліни.
   Початок навчання виявився досить успішним, тому є всі передумови для плідної співпраці упродовж семестру та отримання позитивних результатів.
   Бажаємо всім студентам та викладачам мирного осіннього семестру та найшвидшої перемоги!

Віра Бутенко,
д.е.н., доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook