ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ: PER ASPERA AD ASTRA!

17 серпня 2022 року

ЗВО України розпочинають новий 2022/2023 навчальний рік. Студенти та викладачі повертаються до Національного університету біоресурсів і природокористування України всупереч тяжким реаліям сьогодення України. Заняття на гуманітарно-педагогічному факультеті розпочалися 15 серпня 2022 року в очно-дистанційному форматі для студентів денної форми навчання 2-3 курсів ОС “Бакалавр” та 2 курсу ОС “Магістр” спеціальностей “Психологія”, “Журналістика”, “Соціальна робота”, “Професійна освіта”, “Філологія”, “Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії”, “Фізична культура і спорт” відповідно до затвердженого графіку освітнього процесу в Університеті, розкладу навчальних занять і  вимог чинного законодавства щодо початку навчального року в умовах правового режиму воєнного стану в Україні та ознаменували початок 2022/2023 навчального року.

Студенти схвально сприймають  повернення до університетської родини, радіють зустрічі один з одним після тривалої розлуки, оскільки повною мірою усвідомлюють необхідність отримання вищої освіти, яка надає ґрунтовні знання завдяки різноманіттю дисциплін, вчить самостійності та відповідальності, розширює кругозір і дозволяє чіткіше бачити нові можливості, надає поштовх для особистісного розвитку за певною галуззю знань, що дозволяє добитися успіхів та бути конкурентоспроможними в обраній професії, допомагає організовувати власну справу й активно просуватися по кар’єрних сходах.

Перед початком занять декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Миколаївна Савицька провела інструктаж для студентів щодо їх поведінки під час проведення аудиторних занять у форматі офлайн в умовах воєнного стану.

І розпочалися заняття в аудиторіях Університету!

Приємно констатувати, що більшість студентів академічних груп факультету згуртовано та з оптимізмом приступили до навчальних занять.

Пріоритетним завданням колективу гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України у 2022/2023 навчальному році є гарантування безпечних умов навчання та праці для всіх учасників освітнього процесу.

З урахуванням досвіду роботи Університету в умовах воєнного стану, першочерговими завданнями перед науково-педагогічними працівниками факультету постають такі: вжити вичерпних заходів щодо збереження життя і здоров’я учасників освітньо-виховного процесу; неухильно дотримуватися правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та санітарно-епідеміологічних норм у навчальних приміщеннях і на території Університету. На виконання пріоритетних завдань гуманітарно-педагогічного факультету, науково-педагогічні працівники кафедр та студенти факультету пройшли інструктаж із безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану.

Колектив гуманітарно-педагогічного факультету з вірою та надією дивиться в майбутнє та сподівається на виконання поставлених завдань!

Віра НІКОНОВА,
завідувачка кафедри англійської філології;
Світлана ХРИСТЮК
доцентка кафедри англійської філології
 

 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook