Наставником групи студентів з КНР проведено кураторську годину за участі виконувача обов’язків завідувача кафедри

17 серпня 2022 року

16 серпня 2022 року наставником групи студентів з Китаю доцентом Катериною Алексеєвою було проведено традиційну щомісячну кураторську годину. На заході цього разу була присутня виконувач обов’язків завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту професор Марина Дєліні.

Потрібно зазначити, що студенти з КНР є магістрами другого року навчання на магістерській програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Лишився всього один семестр навчання, протягом якого потрібно завершити роботу над написанням магістерської роботи та захистити її. Зокрема, про це йшла мова під час бесіди наставника зі своїми підопічними та завідувача випускової кафедри.

 

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту уже не вперше випускає іноземних студентів – у 2019 році уже відбувся випуск магістрантів-іноземців , однак кожного разу це стає новим цікавим викликом для науково-педагогічних працівників кафедри, які готові та прагнуть працювати англійською мовою зі студентами з різних країн світу. На сьогодні уже наявні всі навчальні матеріали англійською мовою та є розроблені англомовні курси на платформі Elearn.

 

Наставник групи Катерина Алексеєва поінформувала студентів стосовно організації навчального процесу у даному семестрі, надала перекладений розклад пар, забезпечила посиланнями для приєднання до пар в онлайн режимі. Також було надано оновлений графік початку та кінця пар, а студентам наголошено щодо дотримання дисципліни та необхідності суворого дотримання цього графіка. Також під час пар студенти повинні вмикати камери.

Наступна зустріч куратора зі студентами відбудеться на початку вересня.

Катерина Алексеєва
наставник групи студентів з КНР,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook