PhD «Філософія». Вступна кампанія на ОНП «Філософія»

18 серпня 2022 року

  Як і в багатьох ЗВО України, друга половина серпня в НУБіП України – період вступних іспитів до аспірантури. Цього року освітніми пропозиціями ОНП «Філософія» скористалися молоді науковці – випускники магістратури філософських факультетів провідних Київських університетів. Щодо цього хочеться пригадати вислів героя відомої кінокомедії: «Екзамен для мене завжди свято». Інтелектуальне свято для членів приймальної комісії влаштували майбутні аспіранти під час відповідей та презентацій своїх дослідницьких проєктів.

  Зокрема, випускники магістратури історико-філософського факультету Київського університету імені Бориса Грінченка К. Дерід та Г. Кулебякін продемонстрували свою ерудицію та наміри спеціалізуватися в галузі аналітичної філософії, натомість В. Коршунова та А. Голопьорову – випускників філософського факультету Київського університету імені Тараса Шевченка цікавила соціально-політична проблематика.

  Було помітно, що абітурієнтами рухає не лише конкуренція за бюджетні місця, але й щире бажання сказати своє слово в філософії. Комісія гідно оцінила зусилля вступників, поставивши високі бали.

Щиро бажаємо успіхів майбутнім науковцям! 

 

Віра Додонова,

гарант ОНП "Філософія"

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook