PhD: вступна кампанія до аспірантури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»

19 серпня 2022 року

   17 серпня 2022 року, відповідно до графіка проведення вступних фахових випробувань до аспірантури, в ННІ неперервної освіти і туризму відбулося засідання екзаменаційної комісії з прийому вступних іспитів на навчання за освітньо-науковою програмою «Публічне управління та адміністрування».

 

В.о. директора ННІ неперервної освіти і туризму Іван Сергійович Гриценко, доктор юридичних наук, професор, голова екзаменаційної комісії за ОНП «Публічне управління та адміністрування» представив вступникам членів екзаменаційної комісії:
Приліпка Сергія Михайловича, в.о. завідувача кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, доктора наук з державного управління;
Грищенко Ірину Миколаївну, гаранта ОНП «Публічне управління та адміністрування», доктора наук з державного управління;
Олійника Володимира Вікторовича, заступника директора ННІ неперервної освіти і туризму, доктора наук з державного управління;
Євсюкову Оксану Володимирівну, професора кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, доктора наук з державного управління, а також ознайомив присутніх з правилами проведення фахового вступного та додаткового вступного випробування.
 
 
 
Згідно з «Правилами прийому до аспірантури в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у 2022 році», затвердженими 22 травня 2022 року, вступники склали письмові іспити, а також представили на розгляд комісії дослідницькі пропозиції.
Члени екзаменаційної комісії відмітили актуальність обраних напрямів наукових досліджень майбутніх аспірантів, оскільки презентовані напрями спрямовані на напрацювання комплексних механізмів відновлення життєдіяльності територіальних громад, які були під окупацією чи постраждали від воєнних дій, а також направлені на напрацювання організаційно-правових підходів до захисту прав громадян на нерухоме майно та механізми відшкодування за зруйноване під час воєнних дій майно.
 
 
Це напрями досліджень продиктовані життям, адже ми можемо і повинні думати лише про те, як перемогти. Перемогти на полі бою, на політичному фронті, в інформаційному протистоянні, в думках людей, життя яких скалічила війна…
 
Вітаємо майбутніх аспірантів за ОНП «Публічне управління та адміністрування» з успішним складанням фахового вступного випробування та захистом дослідницької пропозиції. Бажаємо їм впевнено йти до захисту своєї дисертаційної роботи, демонструючи свою працелюбність, патріотизм і системність у допомозі з відновлення України від наслідків російської агресії.
 
 
Ірина Грищенко,
доктор наук з державного управління,
гарант ОНП «Публічне управління та адміністрування»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook