Говорова Каріна та Кириєнко Ангеліна: Мрії збуваються разом із факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК

21 серпня 2022 року

    Вітаємо, шановні читачі сайту славетного університету. Саме сьогодні ми, Говорова Каріна та Кириєнко Ангеліна, хочемо розповісти вам про свій шлях до мрії.

     Ця щаслива історія почалася у ранньому дитинстві… Познайомилися ми у дитячому садку, разом зростали, гралися, бешкетували та навчалися самостійності. Одинадцять років школи, підліткові проблеми, радощі та невдачі – це все траплялося на нашому шляху, але наша дружба ставала тільки міцнішою. Так і почалося наше товаришування, яке триває й досі.

         Ми закінчили Сновську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сновської міської ради, Сновського району Чернігівської області.

         Завдяки  спільним інтересам ми вирішили вступати до одного навчального закладу. Ця ідея переросла у мрію. Кожного дня передивлялися інформаційні сторінки різних вузів, поки нам не розповіли знайомі-студенти про Національний університет біоресурсів і природокористування України. Завдяки їм дізналися про такі переваги навчання в університеті: це і закордонні практики, і програми академічної мобільності студентів, і можливість отримати подвійний диплом, і зручне розташування студентського кампусу, і перспективи працевлаштування, і, що важливо, активні та зацікавлені в знаннях викладачі. Тому вирішили, що саме цей заклад дасть гарну можливість проявити себе як особистість.

         Почали активно готуватися до іспитів, старанно вивчали матеріал, проходили тести, повторювали забуте – і це все для того, щоб разом вступити в омріяний НУБіП України та на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Але чим ближче вступ, тим більша віра в свої сили.

         Отож настав вирішальний день – день формування заявки та подачі документів. Маючи надію на позитивне рішення, ми все ж таки перебороли хвилювання та переступили поріг аудиторії. Нас радо зустріла приймальна комісія, яка заспокоїла своєю щирістю. Обробивши результати нашого НМТ, вони втішили своєю відповіддю. Ми до останнього  не вірили в почуте, поки шановні Оксана Штонда та Валентина Ісраелян не підтвердили, що наше рішення вірне і ми будемо навчатися на омріяній спеціальності. Емоції переповнюють і досі…

         З цього моменту ми – студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України і будемо навчатися на найсмачнішій спеціальності 181 «Харчові технології». Було багато труднощів, але ми впоралися…

     Наша мрія здійснилася! Бажаємо всім відчути такі емоції. І пам’ятайте «Головне йти до своєї мети, вірте в себе та у свої бажання – і все буде так, як ви хочете».

 

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

  

Говорова Каріна, Кириєнко Ангеліна
майбутні першокурсники
факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook