Анастасія Щирова: обирає нову, актуальну і затребувану професію сьогодення – нутриціологію здорового харчування

22 серпня 2022 року

      - Вітаю! Анастасія, розкажіть трішки про себе та свої захоплення.

     - Добрий день! Звати мене Щирова Анастасія Андріївна. Цього року я закінчила Вишнівський ліцей «Ідеал», Вишневої міської ради, Бучанського району, Київської області. Досить давно цікавлюся здоровим харчуванням, приготуванням дієтичних страв та технологіями в цілому. Тому вибір мого майбутнього фаху зупинився на Національному університету біоресурсів і природокористування України та на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Адже їжа є важливим чинником забезпечення життєдіяльності людини, росту та розвитку організму, попередження та лікування багатьох захворювань.

     - Чому ти обрала саме НУБіП України та першими пріоритетами дві спеціальності факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

     - Під час діагностики ЗВО нашої країни, я опиралася на думку студентів та випускників університетів і безпосередньо спеціальності, яку я обрала для свого фаху. Перечитавши безліч коментарів, постів і статей, познайомившись із офіційним сайтом та сторінками в соціальних мережах, я зрозуміла, що хочу навчатися саме тут, в мальовничому Голосієво та здобути фах, що допоможе стати професіоналом своєї справи. Я розумію, що факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП є один з перших в Україні, що пропонує все те, що так необхідне для поважаючого себе спеціаліста та допомагає виховати в собі лідера.

 

    - Чого Ви очікуєте від навчання?

     - Сподіваюсь набути поглиблені знання з фізіології харчування, навчитись визначати вплив харчових продуктів і їх компонентів на організм людини, окремі органи і системи,  визначати можливості попередження та кореляції стану здоров’я, завдяки профілактичному та лікувальному харчуванню. Простіше кажучи, «Хочу бути фахівцем з великої букви! Хочу стати учасником команди НУБіП!».

 

    - Дякую Анастасія, за таку цікаву розмову та чекаємо тебе в аудиторія нашого університету та у статусі студентки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК!

 

Розмову провів Микола Ніколаєнко, PhD

доцент кафедри технології мясних,

рибних та морепродуктів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook