PhD: вступна компанія до аспірантури за спеціальністю 206 «Садово-паркове господарство»

19 серпня 2022 року
Київ

17 серпня 2022 року, у відповідності до графіка проведення вступних фахових випробувань до аспірантури НУБіП України, відбулося засідання екзаменаційної комісії ННІ лісового і садово-паркового господарства щодо прийому вступного іспиту в здобувачів, які прагнуть здобувати знання за освітньо-науковою програмою «Садово-паркове господарство».

Згідно положень ПРАВИЛ ПРИЙОМУ до аспірантури Національного університету біоресурсів і природокористування України у 2022 році (https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u347/pravila_priyomu_do_aspiran...), які оприлюднені на сайті Відділу аспірантури (https://nubip.edu.ua/node/90928/12), вступна компанія відбувається в очному форматі. Отже, на виконання розпорядження, в ННІ лісового і садово-паркового господарства 17 серпня 2022 року відбулося засідання екзаменаційної комісії з прийому вступного екзамену до аспірантури. Професор Роман Дмитрович Василишин, директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва, доктор сільськогосподарських наук, академік Лісівничої академії наук України, представив вступникові членів екзаменаційної комісії:
Голова комісії

Лакида Петро Іванович, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства, доктор сільськогосподарських наук, професор;
Члени комісії:

Колесніченко Олена Валеріївна, завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, докторка біологічних наук, професорка;
Попович Сергій Юрійович, професор, кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, доктор біологічних наук, професор;
Сидоренко Ірина Олександрівна, доцентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, кандидатка біологічних наук, доцентка.

Цьогорічна вступна компанія до аспірантури за спеціальністю 206 Садово-паркове господарство повернула на навчання до Альма матір Лукаша Олексія Олеговича - нашого успішного випускника 2007 року, нині - директора КП УЗН Солом’янського району міста Києва.

У процесі спілкування члени комісії уважно вислухали ґрунтовні відповіді Олексія Олеговича на запитання, розглянули дослідницьку пропозицію здобувача, відмітили її актуальність, доречність та інноваційність.

За результатами роботи члени екзаменаційної комісії ухвалили рішення щодо успішного складання Лукашем Олексієм Олеговичем вступного екзамену до аспірантури за спеціальністю 206 «Садово-паркове господарство», привітали його та побажали здоров’я, натхнення та результативності на шляху здобуття нових знань.

 

 

Олена Колесніченко,
гарант ОНП «Садово-паркове господарство»
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook