Вступ 2022: що чекає на абітурієнтів НУБіП під час війни?

23 серпня 2022 року
 
 
Незважаючи на війну в Україні, НУБіП вже розпочав вступну кампанію 2022. В цілому, цьогорічні умови вступу до НУБіП не відрізняються від умов минулих років. Використовується та ж сама електронна база та система електронних заяв. Зараз активно проводиться вступна кампанія, працівники приймальної комісії постійно інформують вступників щодо спеціальностей, за якими університет веде професійну підготовку, умов вступу, тощо. Новинкою цього року  стало широке застосування мотиваційних листів, відтак задля допомоги абітурієнтам були не тільки організовані підготовчі курси до вступного випробування, але й надаються кваліфіковані консультації щодо написання мотиваційного листа.
 
Яким би спеціальностям не надавали перевагу вступники, слід підкреслити, що всі вони зовсім недаремно обрали саме наш заклад освіти. Серед основних переваг нашого вишу вони відзначають широкий вибір сучасних та актуальних спеціальностей, які користуються попитом на ринку праці, досвідчений та прогресивний педагогічний колектив, зручне місце розташування, комфортне природне середовище і, звісно, можливість навчатися в одному з кращих і провідних вишів – НУБіП України. 
 
1 липня 2022 року у НУБіП стартувала реєстрація електронних кабінетів вступників, які будуть брати участь у конкурсному відборі на ОС «Бакалавр» за результатами НМТ/ЗНО, а з 1 серпня можливість створення електронних кабінетів з’явиться і у вступників до магістратури.
На базі приймальної комісії НУБіП України працює консультаційний центр для надання допомоги вступникам під час подання заяв в електронній формі, що суттєво полегшило  вступникам процес створення електронного кабінету та подачі електронних заяв. 

Сухомлин О.А,
Асистент кафедри англійської філології
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook