До Дня Державного Прапора: збори групи Пс-21002 б гуманітарно-педагогічного факультету

23 серпня 2022, 19:01
Київ
23 серпня з нагоди 31-ї річниці Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України відбулась тематичні збори академічної групи ПС-21002б. 2022 рік став роком випробувань та значних втрат для нашого народу. Ворог вирішив відібрати у нас волю, суверенітет та території. Проте у російських загарбників нічого не вийде, бо ми, українці, завжди були волелюбними та незламними. І ми обов’язково переможемо!

 

 

Студенти групи Воробченко О. Є. та Кушніренко В. Р. презентували розповідь про важкий шлях здобуття Україною незалежності як найціннішого скарбу, найвищого досягнення і найвагомішого надбання, здобутого поколіннями українців.

 

 

На жаль, цього року ми не зможемо святкувати День Незалежності як завжди, адже продовжується героїчна боротьба нашого народу із окупантами. В умовах війни з росією святкування Дня Незалежності буде проходити без масових заходів. Водночас 24 серпня на Хрещатику відбудеться виставка знищеної російської техніки. Окупанти мають зрозуміти, що тільки такий парад російської техніки можливий на українському Хрещатику! Також 24 серпня монумент Батьківщина-мати та інші знакові місця підсвітять кольорами державного прапора. А в одному з найвідоміших та найдавніших соборів України — Софії Київській — представники всіх конфесій молитимуться за Україну.

 

Святкуймо День Незалежності України — вона того варта!

 

 

Наставник академічної групи Пс-21002б,
доцент кафедри психології

Зелінська Я.Ц.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook