Комаровська Ірина: навчання на освітній програмі «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» – мій перший пріоритет!

22 серпня 2022, 14:00
  • Добрий день! Розкажіть коротко про себе.

— Мене звати Ірина Комаровська, я випускниця Плесецької загальноосвітньої школи I –III ст. Калинівської селищної ради Фастівського району Київської області. В школі із задоволенням вивчала математику та історію України; а моїм улюбленим захопленням у вільний час є читання книг.

  • Розкажіть, чому обрали наш заклад, чому саме НУБіП України?

— Хочу запевнити, що мій вибір університету цілком свідомий, оскільки в мене багато рідних та знайомих були випускниками економічного факультету, які зараз успішно працюють на підприємствах різних форм власності. Саме від найближчих людей я вперше почула позитивні відгуки про НУБіП України, його славну історію та сьогоденні досягнення. Крім того, відслідковуючи рейтинги вузів столиці, відмітила високі позиції НУБіП України.

  • Ірина, чому Ви обрали освітню програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу»?

— На початку вступної компанії, я ознайомилася з переліком освітніх програм на сторінці сайту університету. Після обговорення програм зі своїми рідними фахівцями-практиками та сімейними експертами, обрала пріоритетними для себе освітні програми, які допоможуть мені в успішній самореалізації при створенні власної справи. І після аналізу переліку дисциплін, перший пріоритет віддала саме програмі «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу». Для мене вагомими перевагами програми є те, що це сучасна мультипредметна програма, яка гарантує цікавий навчальний процес для формування hard- та soft skills аналітика, пропонує знання й вміння у сфері фінансового і управлінського обліку із застосуванням інформаційних технологій, оподаткування, фінансової звітності, аналізу господарської діяльності.
   Я рада долучитися до дружної студентської родини економічного факультетуМені сподобався сучасний кампус та студентське затишне містечко університету з неповторною інфраструктурою, красивим ботанічним садом, студентським сквером, сучасними спортивними майданчиками! З надією чекаю на початок навчання в університеті під мирним небом нашої рідної України!

  • Дякуємо за розмову, раді вас вітати серед студентів економічного факультету! Успіхів у навчанні та цікавого студентського життя!

Тетяна Куць,
доцент кафедри статистики та економічного аналізу

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook