PhD: вступні випробування на навчання до аспірантури

22 серпня 2022 року
   В тяжких умовах військового стану в НУБіП України продовжується вступна кампанія для вступу на навчання для здобуття ступеня доктора філософії. Впродовж останнього місяця, а саме з 11 липня по 12 серпня відділом аспірантури здійснювався прийом документів від вступників.
   Слід нагадати, що в поточному році наш Університет отримав 104 місця державного замовлення (70 місць на денну форму навчання та 34 місця – вечірню). На кінець останнього дня прийому документів бажаючих вступити на навчання до аспірантури НУБіП України було майже в 2 рази більше ніж минулого року.
 
 
 
   Відповідно до Правил прийому до аспірантури 16 серпня за головування ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка відбулось засідання відбіркової приймальної комісії по допуску вступників до участі у конкурсному відборі та складанні вступних випробувань. Наступного ж дня, 17 серпня пройшли вступні екзамени зі спеціальності.
   Впродовж 18, 19 та 22 серпня проходить екзамен з іноземної мови, а 23, 25, 26 серпня вступники складатимуть екзамен з філософії.
 
 
 
 
   Ректоратом НУБіП було підтримано рекомендації щодо проведення вступних екзаменів в очному форматі задля уникнення спірних питань щодо справедливого оцінювання кожного вступника. Виключенням може бути дистанційне підключення лише тих вступників, котрі з поважних причин не мали можливість долучитись та завчасно подали підтверджуючий документ.
 
   Бажаємо всім нашим вступникам успіхів у складанні вступних випробувань та впевнені, що наші наукові здобутки активно сприятимуть розбудові України!
   Крокуємо до перемоги разом!
 
 
Віталій Вакуленко,

завідувач відділу аспірантури 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook