Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому…

24 жовтня 2022 року

Історія українського народу щедра героїчними сторінками, героїчними постатями, героїчними битвами. Ми пишаємося, що український народ ніколи не вів загарбницьких воєн, а лише захищав свою батьківщину, своє добро, свою честь і гідність від ласих на чуже добро далеких і близьких сусідів. І коли над рідною землею згущаються темні хмари, а ворожа навала загрожує життю рідних і близьких, на захист піднімається увесь народ – від старого до малого, юнаки і дівчата, мешканці міст і сіл, сходу і заходу.

Сьогодні ми, українці, єдині і сильні у своєму прагненні відвести від рідного краю рашистську загрозу. Сьогодні земля наша народжує нових героїв – сильних і сміливих, для кого честь і гідність – не пусті слова, для кого нести звання українця – це почесно.

Серед сьогоднішніх захисників України на її бойових рубежах – і студенти та випускники гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності Професійна освіта Олександр Нечай, Дмитро Баланюк, Кудрявцев Владислав.

У День нашої незламності ми не можемо не згадати і про студента нашої кафедри, життя якого обірвалося в окопах передової у донецьких степах – Вадим Винничук. Його життєві принципи, його щире бажання очистити рідну землю від навали назавжди стануть для нас прикладом самопожертви заради майбутнього рідної України. Світла пам'ять герою!

Народжені у вільній Україні під жовто-блакитним прапором, сповнені ентузіазму, мрій і надій, вони, не вагаючись, встали на захист батьківщини. Сьогодні вони стримують навалу ворога на південному та східному напрямках і переконані, що Перемога обов’язково буде!

До Дня Незалежності України – державного свята, яке у нашій свідомості у зв’язку з останніми подіями набуває особливого змісту, - Кудрявцева Владислава було нагороджено грамотою командира військової частини.

Ми пишаємося своїми студентами, ми підтримуємо з ними зв'язок і намагаємось допомагати у їхніх проханнях і потребах. У глибокій шані ми схиляємо голови перед їхніми батьками за виховання героїв, ми віримо у швидку Перемогу над ворогом!

 

Чередник Лідія,
старший викладач кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook